Historisk Reenactment: Hvor Du Skal Begynne

Innholdsfortegnelse:

Historisk Reenactment: Hvor Du Skal Begynne
Historisk Reenactment: Hvor Du Skal Begynne

Video: Historisk Reenactment: Hvor Du Skal Begynne

Video: Historisk Reenactment: Hvor Du Skal Begynne
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, Kan
Anonim

Historisk reenactment er en bevegelse som stammer fra 1960-tallet. Hovedmålet er å gjenskape den materielle og åndelige historien til en bestemt æra ved hjelp av pålitelige arkeologiske og skriftlige kilder. For tiden er historisk gjenoppbygging en av de mest populære hobbyene blant den mannlige befolkningen. Denne hobbyen er populær blant både voksne menn som har tjeneste i de væpnede styrkene og deltar i militære konflikter bak ryggen, og unge gutter.

Historisk reenactment: hvor du skal begynne
Historisk reenactment: hvor du skal begynne

Hvor skal jeg begynne?

Først må du bestemme deg for temaet historisk gjenoppbygging. I utlandet er antikkens epoker og middelalder spesielt populære, og i Russland - perioden første og andre verdenskrig. Hver æra er preget av visse historiske perioder og tidsrammer.

Finn en passende reenactor-klubb i byen din eller i nærheten. Chat med medlemmene i klubben, spør hvorfor de var interessert i denne tiden. Som regel har en historisk gjenoppbyggingsklubb visse militære ordrer. I spissen står en sjef som gir ordrer og utsteder spesialutstyr.

Reenactors er mennesker som gjenskaper livsstilen, håndverk og tradisjoner i en viss periode med en bestemt stat. Før du gjenoppretter et bestemt element, er det nødvendig å undersøke historien til produksjonen. Reenactors er delt inn i amatører av historisk gjenoppbygging og amatører av militære operasjoner. Førstnevnte er engasjert i å undersøke arkeologiske og skriftlige kilder fra en bestemt æra, sistnevnte studerer militære normer, utstyr og våpen. Les historiebøker og bygg din kunnskapsbase som går utover spillefilmer.

Delta i festivaler og arrangementer organisert av klubbene. Alle medlemmer av den historiske klubben er invitert til å delta i presentasjoner, utstillinger, filming av krigsfilmer. Noen re-enactors er ikke involvert i aktivitetene i klubben og er engasjert i rekonstruksjonen alene. Prøv å finne relevante fora og grupper på internett. Jo mer informasjon du har om en bestemt tid, jo mer vellykket vil du være i stand til å gjenopprette objektet i praksis.

Hva gir denne hobbyen?

Historisk rekonstruksjon er evnen til å bevare minnet om forfedrenes store gjerninger. Du vil smake på mat tilberedt i henhold til oppskriftene fra den tiden, bo i en militærleir, lære å skyte og bli godt kjent med historiske begivenheter og utstyr. Gjenoppbygging er en slags "tidsmaskin" som lar alle interesserte se og oppleve hendelsene i en bestemt tid. I tillegg er reenactors allsidige soldater. Du vil vite hvordan du kan overleve i marka eller i bråk fra skudd og eksplosjoner. Ved å bli medlem av klubben får du muligheten til ikke bare å samle et stykke historie, men også å møte interessante mennesker og likesinnede.

Anbefalt: