Hvorfor Drømmer Veggen

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Veggen
Hvorfor Drømmer Veggen

Video: Hvorfor Drømmer Veggen

Video: Hvorfor Drømmer Veggen
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, April
Anonim

I psykologi blir muren vanligvis betraktet som et symbol på en mannlig personlighet, personifiserer styrke og styrke. Muren kan blokkere veien til realisering av ønsker og mål, og den kan også beskytte deg mot katastrofer og ugunstige faktorer.

Hvorfor drømmer veggen
Hvorfor drømmer veggen

Muren i menneskedrømmer, og hvorfor skal den drømme

Hvis du i din drøm så en vegg, vet at den kan bety både et hinder på veien og beskyttelse mot fare. Eller kanskje er du rett og slett for lukket fra resten av verden, og underbevisstheten prøver å signalisere dette til deg. Kanskje det bare er på tide at du tar mer hensyn til dine nærmeste.

Ulike tolkninger av drømmer om veggen

Hvis en vegg dukket opp i en drøm og blokkerte veien din, mens det er umulig å komme over den eller på en eller annen måte omgå den, vil sannsynligvis planene dine ikke bli oppfylt i det virkelige liv, og til og med noen små materielle tap er mulige. Det er en annen sak om du klarte å hoppe, gå rundt eller gjøre et trekk i veggen.

Da vil du allerede ha suksess i en vanskelig virksomhet og oppnå mål og ønsker.

Det regnes som et godt tegn å ødelegge veggen i en drøm, for da vil du i realiteten kunne utføre alt du har planlagt, og ingenting vil stoppe deg på veien. Inkludert kan du enkelt beseire alle fiender og uønskede. Imidlertid indikerer den urimelige ødeleggelsen av muren utførelse av utslett. Konsekvensen av dette kan være tap av tillit og støtte fra kjære. Krangel og svikt i virksomheten er også mulig.

Hvis du tvert imot bygger en mur i en drøm, betyr det at du nøye planlegger dine handlinger, tenker over strategien din og vil være i stand til å gi deg en pålitelig bakside, og snart kan du forvente en lønnsom avtale eller stor lykke. Og en slik drøm vil fortelle en ung kvinne om et forestående bryllup eller en vellykket union.

En skrånende vegg gir også lykke.

Å klatre opp en høy vegg i en drøm betyr å overvinne alle hindringer, uansett hvor vanskelige de er. Du vil også tjene andres gunst, suksess eller en heldig pause venter på deg. Hvis du bare klatrer opp en vegg, er du kanskje redd for noe i det virkelige liv eller stoler urimelig på andres støtte.

Hvis du i en drøm er omgitt av vegger og vil, men ikke kan komme ut av dem, kan du snart lide en alvorlig sykdom. Men hvis dette er veggene i huset ditt, og de virker sterke og solide, vil du føle deg helt trygg med familien din.

Å vandre langs en steinmur i en drøm viser til sammenbruddet av alle planer og håp. Stå bak en steinmur - din utholdenhet og tålmodighet vil tjene andres respekt. Hvis veggen er vanlig, kan vedlegg vises, som du vil skamme deg senere.

Anbefalt: