Hvordan Tømme Gull

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tømme Gull
Hvordan Tømme Gull

Video: Hvordan Tømme Gull

Video: Hvordan Tømme Gull
Video: Говорящий Том - Все серии подряд - Сборник прикольных мультиков 2024, April
Anonim

Gullsmykker har en tendens til å bli skitne og skitne over tid. Fett og støv akkumuleres på overflaten av smykker laget av edle metaller, og konstant bruk frarøver dem glansen. Dette problemet er imidlertid enkelt å fikse. Det er mange måter å rense gull på. Du kan gå til hvilken som helst smykkesalong og overlate øreringer eller ringer for ultralydrengjøring, noen håndverkere gjør det gratis. Men hvis det ikke fungerer for deg, kan du prøve å rengjøre smykkene dine hjemme.

Dyre gullvarer med mange steiner er bedre for rengjøring for profesjonelle
Dyre gullvarer med mange steiner er bedre for rengjøring for profesjonelle

Bruksanvisning

Trinn 1

Hell varmt vann i en kopp og tilsett noen dråper ammoniakk. Dypp gullbitene i den resulterende løsningen og la stå over natten. Ta ut smykkene om morgenen, skyll det under springen og tørk det av med en myk klut. Denne metoden er flott for å fjerne mørke flekker fra metall, men det anbefales ikke å bruke den for ofte.

Steg 2

Dryss løs pulver på en tørr, myk klut som flanell. Bruk denne kluten til å tørke ned smykkene. Puss deretter gullbitene. I stedet for pulver kan du bruke krittmalt i støv eller baby talkum.

Trinn 3

Få en ren, myk tannbørste og hvilken som helst hvit tannkrem. Klem pastaen på børsten og rengjør smykkene forsiktig, uten å skrape, under springen og tørk av med en myk klut.

Anbefalt: