Hvorfor Drømmer Gjedder

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Gjedder
Hvorfor Drømmer Gjedder

Video: Hvorfor Drømmer Gjedder

Video: Hvorfor Drømmer Gjedder
Video: HVORFOR DRØMMER MAN? 2024, Kan
Anonim

For mange mennesker er gjedde assosiert med magi og den overnaturlige evnen til å oppfylle eventuelle ønsker. Og alt takket være russiske folkeeventyr, der gjedden fungerer som en klok saksøker. Det er nysgjerrig at denne fisken i en drøm kan gjenspeile både fordeler og ulemper ved menneskelig eksistens.

Gjedda er et symbol på visdom og oppfyllelse av alle ønsker
Gjedda er et symbol på visdom og oppfyllelse av alle ønsker

Å se en gjedde i en drøm - hva er det til?

I russiske eventyr er gjedda, sammen med gullfisken, personifiseringen av visdom og oppfyllelsen av alle menneskelige ønsker. Men dette er bare i russisk folklore. I virkeligheten er gjedda et elvedyr, som kan være en forkynner av grådighet og egeninteresse. Hvis vi betrakter gjedden som en drøm, er det ikke noe bestemt svar her. Faktum er at en gjedde i en drøm kan personifisere både gode og fromme gjerninger, og også advare om noe.

I følge Junos drømmebok er det flaks å fange en gjedde ved halen, som drømmeren i realiteten kan fange, som en lykkefugl i halen. I tillegg vil en gjedde fanget i en drøm bringe visdom i halen, og drømmerens nåværende velvære vil merkbart forbedres, og for noen vil den øke! Ofte kan en gjedde i en drøm gi råd. For eksempel, å se en levende gjedde betyr å være ulydig til noen og feilberegne. Det er i realiteten verdt å lytte til råd fra kloke mennesker.

Den moderne drømmeboken tolker denne drømmen slik. Hvis du fanger en gjedde i en drøm, og deretter ved et uhell savner den, så kan du i realiteten savne dine muligheter og lønnsomme økonomiske muligheter. Å fange gjedde på fisketur er å møte gamle bekjente eller glemte ungdomsvenner. Hvis drømmeren fanget en veldig stor gjedde, vil hans illvillere i virkeligheten selv falle i sin egen felle. En slik drøm bør tas på alvor.

Hvorfor drømmer gjedder? Millers drømbok

Amerikansk psykolog Gustav Miller tolker denne drømmen på denne måten. Å se en gjedde svømme i klart vann - til gunstige livsendringer: skjebnen vil være gunstig for drømmeren. Miller ser på en død gjedde som et symbol på sorg, og en drøm med en død gjedde som en forkynner av tap. Hvis en ung jente ser en levende gjedde, så venter i virkeligheten en lykkelig kjærlighet henne.

I sin drømmebok gir Gustav Miller også en tolkning av prosessen med gjeddefiske. For eksempel å fange eller fange en gjedde i en drøm er en alvorlig utfordring i virkeligheten. Det er verdt å merke seg at drømmeren vil tåle dem jevnlig og opprettholde sitt sinn. Å se på din egen fiskefangst i en drøm, lover en bølge av vitalitet og energi, samt dyktig bruk av plutselig åpnede potensielle kunder.

En drøm om et mislykket fiske (drømmeren kunne ikke fange noe) etter en gjedde advarer om noe forfengelighet fra sovende ønsker. Å gå på et fiskemarked i en drøm og se gjedder til salgs der - til glede og velstand i det virkelige liv. Hvis drømmeren plukker opp en spinner for en gjedde, og også forbereder en snurrestang for fiske, så er han i virkeligheten mesteren til sin skjebne!

Anbefalt: