Designer Gryteholder "Butterfly"

Innholdsfortegnelse:

Designer Gryteholder "Butterfly"
Designer Gryteholder "Butterfly"

Video: Designer Gryteholder "Butterfly"

Video: Designer Gryteholder
Video: Desiigner - Panda (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Denne vakre og komfortable gryteholderen er laget etter ideen til designeren Laurraine Yuyama. På grunn av sin originalitet vil denne gryteholderen lett slå rot i ethvert kjøkken.

Designer gryteholder "Butterfly"
Designer gryteholder "Butterfly"

Det er nødvendig

  • - naturlige stoffer;
  • - 1 m skrått innlegg;
  • - knapper;
  • - syntetisk vintermiddel
  • - tråder;
  • - flette;
  • - symarkør;
  • - sypinner;

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et sommerfuglemønster.

Bilde
Bilde

Steg 2

Overfør mønsteret til stoffet og klipp ut 2 store biter (for leggen) og 4 små biter (for vingene). Gjør et godtgjørelse for vingene på 0,5 cm (langs den indre linjen). Klipp ut av polstring polyester: 2 store deler og 2 små.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Sy en vinge laget av polstret polyester med føringssøm langs kantene til vingen av stoff, fold detaljene ut og sy dem sammen på innsiden. Gjør flere kutt langs vingekurven for å unngå buling. Vend ut og sy.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Lim 2 bunndeler med polstring av polyester. Hvis den syntetiske vinteren er tykk, kan du lage ett lag. Brett delene ut og inn. Forbered en flette for antennene, skjær den i 2 deler, fest og legg to linjer. Etter å ha gjort små kutt ved vingebunnen, snur du sommerfuglen med innsiden ut.

Trinn 5

Tegn det dekorative sømmønsteret (yttersiden) på det bølgede stoffet og sy etter mønsteret.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Klipp ut den øvre applikasjonen med 0,5 cm kvoter og sy for hånd.

Lag en sirkel for den nedre applikasjonen med en diameter på 2 ganger den planlagte sirkelen. Klipp deretter ut en sirkelmal fra papir for å passe til dimensjonene, fest den til delen og tegne omrissene. Sy langs de tegnede grensene.

Samle de gjenværende endene av stoffet med en tråd og samle i en bolle, og la den lange enden av tråden du kan sy en knapp i midten av blomstersirkelen med.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Pynt vingemønsteret med knapper og grove masker.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Koble alle delene med en forspenningstape, og fest den med sypinner til den ytre kanten av vingene, mens du bøyer endene på tapen til innsiden. Lag en ledesøm. Skru av tapen og sy med store masker. Som et resultat skal stingbredden på baksiden av båndet være 1-2 mm større enn frontsting.

Anbefalt: