Hvordan Binde En Perle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Binde En Perle
Hvordan Binde En Perle

Video: Hvordan Binde En Perle

Video: Hvordan Binde En Perle
Video: 1001 PERLE/ Justerbar knude / adjustable knot/ Lav selv smykker 2024, Kan
Anonim

Å binde store perler er en vanlig designmetode for dekorering. Perler dekorert med ligatur kan brukes til innredning, møbler og til og med i modellering av klær.

Hvordan binde en perle
Hvordan binde en perle

Det er nødvendig

  • - krok;
  • - tråd for strikking (iris og andre tynne tråder) eller sytråd;
  • - perler med et hull med tilstrekkelig diameter;
  • - veiledning om hekling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg perler for å binde. Gi preferanse til de som har hull som gjør at du kan tråde flere tråder. Gamle perler med mangler på overflaten er også egnet for å binde - de vil bli lukket med strikkede løkker.

Steg 2

Bruk en søm for å feste tråden til kroken. For å gjøre dette, gå rundt tråden rundt kroken, og trekk den resulterende sløyfen gjennom den første etter å ha laget ett garn. Fjern kroken og trekk løkken ut akkurat nok til å tre perlen gjennom hullet.

Trinn 3

Vri løkken og skjerp den med fingrene slik at dobbeltstrengen enkelt kan passere gjennom perlen. Pass gjennom hullet og stram løkken slik at det er et lite hull i endene, akkurat nok til å trekke kroken.

Trinn 4

Klipp tråden og legg perlen forsiktig med en løkke gjennom den. Sløyfen i dette tilfellet vil tjene som grunnlag for arbeidsstykket, som vil bli bundet på vanlig måte.

Trinn 5

Lag en annen kjetting, og trekk den denne gangen rundt kroken. Kast en løkke gjennom perlen og hekle med heklenål. Etter å ha koblet arbeidsstykket med en luftløkke, begynn å ringe løkker med forventning om at kjedet passer tett rundt perlen. Etter å ha forsikret deg om at kjettingen er lang nok, fullfør den ved å binde til enden av løkken fra den motsatte enden av vulsten.

Trinn 6

Velg det beste bindingsalternativet: enkle heklesømmer, doble heklesømmer, blondestropper osv. Du kan enkelt finne et mønster du liker i hvilken som helst hekleopplæring. For å få en tett strikk, og perlen er nesten helt skjult under det strikkede stoffet, bør du foretrekke en tett strikk med to hekler. Hvis, ifølge dekoratørens ide, perlenes naturlige tekstur skal være synlig gjennom ligaturen, kan blonderstrikking best av alt gi dette.

Anbefalt: