Hvordan Lage En Kjede

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Kjede
Hvordan Lage En Kjede

Video: Hvordan Lage En Kjede

Video: Hvordan Lage En Kjede
Video: Hvordan lage makramè-kjede ? 2024, April
Anonim

Smykker, særegne perler, anheng, halskjeder, kjeder vil bidra til å utfylle enhver jentes antrekk. De vil gi glede til utseendet ditt. Noen ganger er det ikke så lett å finne det du trenger. For ikke å løpe rundt i butikkene på jakt etter riktig tilbehør, vil vi prøve å lage det selv. La oss lage en kjede med egne hender. Ha på hekle, tråd og, om nødvendig, perler, perler. Vår trinnvise guide hjelper deg med å lage en slik kjede.

Hvordan lage en kjede
Hvordan lage en kjede

Det er nødvendig

  • - krok
  • - wire
  • - perler, perler

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp wire. Ikke vær bekymret, det blir ikke vanskelig. Nå selges den fullt ut i butikker med varer til strikking og annet håndarbeid. Videre har ledningen forskjellige farger og tykkelser, valget er stort, bestem hva du trenger.

Steg 2

Vi begynner å strikke. Bøy ledningen i en liten sløyfe og trekk kroken gjennom den.

Trinn 3

Velg en krok i samsvar med ledningen, hvis ledningen er tynn, så ta en liten krok. Hvis trådtråden er tykk, trenger du en større krok.

Trinn 4

Det viktigste er at det er praktisk for deg å hekte ledningen med en krok. Det som er bra med strikking med wire er at du definitivt ikke vil senke løkkene. Så fortsett!

Trinn 5

Hekle ledningen fra bunnen og trekk den opp. Trekk den inn i løkken du gjorde i forrige trinn. Det er to løkker. Slike sløyfer kalles luftløkker.

Trinn 6

Tegn en annen løkke på samme måte. Ta opp ledningen fra bunnen og trekk den gjennom luftløkken.

Trinn 7

Lag loop for loop. Du bør ha en kjede med kjedesting. Lag lengden du vil ha. Hvis du trenger en voluminøs kjede, lager du noen flere kjeder fra luftløkker og fest dem sammen.

Trinn 8

Dekorer kjedet, fest perler til det, lag et anheng i form av en blomst fra perler. Forestill deg! Du kan også søke etter kjedemodeller på Internett.

Trinn 9

Kjeden er klar! På samme måte kan du lage et armbånd, halskjede og til og med øreringer ved å kjøpe nødvendig materiale.

Anbefalt: