Hvordan Lære å Danse Moderne Dans Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Danse Moderne Dans Hjemme
Hvordan Lære å Danse Moderne Dans Hjemme

Video: Hvordan Lære å Danse Moderne Dans Hjemme

Video: Hvordan Lære å Danse Moderne Dans Hjemme
Video: HEY LITTLE FIGHTER - MODERN DANCE VIDEO 2024, April
Anonim

Konseptet med "moderne dans" inkluderer mange koreografiske retninger som bare forenes av bevegelsesfrihet og selvuttrykk. I motsetning til klassiske danser er det ikke behov for en partner her. Og til tross for at det finnes danseskoler i nesten alle byer, foretrekker mange å lære å bevege seg under RNB eller Hip-Hop hjemme.

Hvordan lære å danse moderne dans hjemme
Hvordan lære å danse moderne dans hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg først en kursplate. Nå kan du kjøpe den i en butikk, bestille den online eller laste den ned gjennom den (inkludert gratis). Når du velger et kurs, kan du søke råd fra erfarne dansere, lese anmeldelser på forumene.

Steg 2

Velg ditt sted å studere. For å gjøre dette trenger du minst 2 kvadratmeter areal. Det skal være et speil foran deg, stort nok til å se deg selv i full vekst med armene utstrakt til sidene. Du må observere alle bevegelsene du utfører. Plasser speilet slik at du ikke ved et uhell kan slå det eller slippe det.

Trinn 3

Velg komfortable klær for deg selv. For eksempel joggebukse med T-skjorte eller topp. Det er bedre å ta på joggesko på føttene. Men hvis du vet at naboene er nede hjemme, er det bedre å ikke ødelegge forholdet til dem, og ta på deg tykke ullsokker.

Trinn 4

Sett av litt tid til leksjonene dine. Når du går på danseskole, vil det å forhindre at du hopper over det å tenke på pengene du betaler for en klasse. Med hjemmeundervisning blir du fratatt dette insentivet. Du må utvikle en "jern" vilje i deg selv for å øve regelmessig, uten å hoppe over. I tillegg kan du prøve å øve på bevegelsene dine ved enhver anledning. Dette vil tillate deg å holde deg i konstant form og raskt lære forskjellige elementer og kombinasjoner.

Trinn 5

Konstant utvikle fleksibilitet og utholdenhet, som er nødvendig for full ytelse av dansetrinn. For å gjøre dette, gjør enkle tøyningsøvelser, og forvarm opp musklene. Yoga kan også hjelpe deg.

Trinn 6

Sørg for å forbedre øret ditt for musikk. For å skape en organisk dans, må du ikke bare høre rytmen til musikken, men også slå av bass og overganger fra emne til emne.

Trinn 7

Ikke begrens deg til en kjøpt plate som læremateriell. Delta på forskjellige konkurranser og turneringer i din valgte danseretning, i det minste som tilskuer. Se videoer på Internett og på TV. Utvikle hele tiden og husk at i dans, som i enhver kunst, er det ingen grense for perfeksjon.

Anbefalt: