Hvordan Lære å Danse Hjemme Hiphop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Danse Hjemme Hiphop
Hvordan Lære å Danse Hjemme Hiphop

Video: Hvordan Lære å Danse Hjemme Hiphop

Video: Hvordan Lære å Danse Hjemme Hiphop
Video: LÆR AT DANSE // HIP HOP FOR BEGYNDERE - PART 1 ✨ 2024, April
Anonim

Hip-hop-dans er ganske populært blant unge mennesker, men kursene i spesialseksjonen er ganske dyre, og det er ikke alltid tid til å delta. I dette tilfellet kan du øve deg på å danse foran et speil hjemme.

Hvordan lære å danse hjemme hiphop
Hvordan lære å danse hjemme hiphop

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered egnede treningsvideoer som kan kjøpes på plate eller lastes ned fra Internett. Det er spesielle videokurs der hip-hop-danseteknikken blir beskrevet trinn for trinn. Når du mestrer det grunnleggende, kan du se hvordan for eksempel forskjellige hip-hop-artister danser i musikkvideoer. Ta en titt på Black Eyed Peas, sangeren Usher og mer. Du kan også finne dansetema-spillefilmer som Step Up. Følg danserens bevegelser nøye, og stopp om nødvendig innspillingen til de rette øyeblikkene eller senk den.

Steg 2

Lag en tidsplan for undervisning i dans hjemme. Det er best å trene i minst 2 timer om morgenen, når hjernen er god til å tenke og kroppen føler seg uthvilt. Finpuss ferdighetene dine foran speilet, og prøv å reprodusere bevegelsene du lærte fra videoene på riktig måte. Prøv å ta opp treningsøktene dine på video, slik at du umiddelbart kan rette feil og mangler.

Trinn 3

Øv på tilegnede ferdigheter, uten dette er det umulig å fullt ut lære å danse godt. Besøk for eksempel steder der hiphop-ungdom samles. Du kan finne ut hvor de skal på et av de sosiale nettverkene. Ta del i gatekamper, kjemp i ferdigheter med nybegynnere og mer avanserte dansere. Finn også ut så mange nyttige detaljer som mulig fra fagpersonene.

Trinn 4

Besøk nattklubber, diskoteker og hiphop-fester. Se hvordan folk beveger seg på dansegulvet, ta del i dansene med dem. Prøv å finne likesinnede som også er selvlært hip-hop-dans. Det er mye mer effektivt å trene og forbedre dine ferdigheter i venneselskap enn alene.

Anbefalt: