Hvordan Velge Et Bilde For Fotografering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Bilde For Fotografering
Hvordan Velge Et Bilde For Fotografering

Video: Hvordan Velge Et Bilde For Fotografering

Video: Hvordan Velge Et Bilde For Fotografering
Video: От каких фотографий нужно избавляться всегда 2024, April
Anonim

En fotosession er en flott mulighet ikke bare til å velge et vakkert brukerbilde for et sosialt nettverk, men også for å se deg selv på en helt ny måte. Men i hvilken - du må tenke nøye gjennom det for ikke å kaste bort fotografens penger og tid.

Hvordan velge et bilde for fotografering
Hvordan velge et bilde for fotografering

Bruksanvisning

Trinn 1

Valget av bildet vil direkte avhenge av formatet for den fremtidige fotograferingen. Hvem vil fotografere deg? Er vennen din en håper fotograf med et semi-profesjonelt kamera eller en fotomester fra et dyrt studio? I det første tilfellet er det som regel du som bestiller "musikken": du kan være enig med en venn om å skyte hvor du vil og på dine vilkår, men med en ærverdig fotograf, sannsynligvis, vil det ikke fungere. Han vil selv velge det beste bildet og stedet du kan skyte. Men i det andre tilfellet vil treffet være hundre prosent, men i det første tilfellet kan bildet vise seg å være lite vellykket.

I alle fall, ta kontakt med fotografen din for valg av bilde. Hvis dette ikke er første gang han skyter, vil han sannsynligvis fortelle deg noe fornuftig.

Steg 2

Husk hvilke bilder som alltid har tiltrukket deg. Kanskje du alltid har likt en av de litterære eller filmkarakterene eller skuespillerne. Kanskje du lenge har hatt lyst til å prøve på noens image. Filmer, magasiner og bøker kan være gode inspirasjonskilder.

Trinn 3

Basert på funksjonene i utseendet ditt. Selvfølgelig vil ingen forby en blåøyet blondine å forvandle seg til en sigøyner, og en jente med sur hårfarge og mange piercinger - til en forretningskvinne, men hvor harmonisk vil det se ut? Fotoopptak er imidlertid bra fordi de lar deg se deg selv i et nytt lys, så prøv å eksperimentere med uventede bilder.

Trinn 4

Vanligvis vil fotografen be modellen om å ta med seg kostymer, rekvisitter og smykker, så prøv å skyve deg bort fra det du har. Har du en fin retrokjole? Det kan danne grunnlaget for bildet ditt. Eller kanskje et eller annet sted ligger en drakt med etniske motiver og noen kuler fra en tanntråd? Du kan prøve bildet av en hippie.

Trinn 5

Hvis du fremdeles ikke kan komme med et bilde, kan du prøve å konsultere vennene dine og bekjente. Kanskje en av dem lenge har ønsket å se deg på en bestemt måte. Det er mulig at du vil lære mye om dem og om deg selv.

Forresten er det også spesielle fotofora der folk legger ut bildene sine og ber andre om å hjelpe dem med å velge et bilde. Prøv å skrive til et lignende forum.

Anbefalt: