Hvordan Holde Avskårne Blomster

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde Avskårne Blomster
Hvordan Holde Avskårne Blomster

Video: Hvordan Holde Avskårne Blomster

Video: Hvordan Holde Avskårne Blomster
Video: Værd at vide for forhandlere: Brug af julestjerner som afskårne blomster 2024, Kan
Anonim

For hver blomst er vilkårene for bevaring forskjellige. En generell tommelfingerregel for å holde avskårne blomster så lenge som mulig er å velge et rolig sted, uten trekk og direkte sollys. I tillegg er det ikke vondt å tilsette vannet en spesiell næringsoppløsning. Da vil avskårne blomster vare lenger.

Hvordan holde avskårne blomster
Hvordan holde avskårne blomster

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil ha kuttede roser lenger i en vase, må du vikle hver av dem i tykt innpakningspapir sammen med knoppene og dyppe dem i stående stilling i vannet så dypt som mulig før du legger blomstene i den. ikke komme i vannet. Hold dem i denne posisjonen i minst 3 timer. Hell kokt eller avgjort rå vann i en vase. Skjær av tornene og bladene fra stilkene som vil senke seg i vannet. Gjør det nedre snittet på blomsten skrått slik at området blir så stort som mulig. Forny vannet og kutt hver dag, kutt det under vann slik at luft ikke kommer inn i kapillærene på stammen.

Steg 2

Krydder trenger ikke spesiell pleie og kan stå i vanlig vann som det tilsettes en aspirintablett i opptil to uker.

Trinn 3

Kuttede tulipaner er veldig glad i kaldt vann, du kan til og med legge til noen få isbiter med jevne mellomrom. Stilkene til en tulipan, etter å ha stått en stund, begynner å bøye seg i en vase. For å unngå dette, pakk dem tett med innpakningspapir og legg dem i et kar med kaldt vann i et par timer.

Trinn 4

Fresia, gladioli og iris er veldig avhengig av fuktighet og kulde. Ikke plasser stilkene dypt i vann for å unngå å råtne dem.

Trinn 5

Gerberas heller ikke i store mengder vann. Gni kuttet av hver stamme med salt før du legger dem i vannet. Som med en tulipan, vil buet av gerberastenglene forhindre en innpakningspapir tvangstrøye og et kaldt bad i et par timer.

Trinn 6

For å i det minste forlenge levetiden til de avskårne grenene av syrin, fjern alle bladene fra den, og bryt spissen av stammen med en hammer før du dypper den i vann.

Trinn 7

Slipp et par dråper eddiksyre i vannet for georginer, og før du legger den i en vase, fyller du stammen med vann og plugger den med en vattpinne.

Anbefalt: