Hvordan Komme Til Bordeaux Vinfestival

Hvordan Komme Til Bordeaux Vinfestival
Hvordan Komme Til Bordeaux Vinfestival

Video: Hvordan Komme Til Bordeaux Vinfestival

Video: Hvordan Komme Til Bordeaux Vinfestival
Video: Bordeaux Wine Festival 2020 2024, April
Anonim

Bordeaux vinfestival er en ekte feiring for elskere og kjennere av denne unike drinken. Det holdes i jevne år i byen med samme navn og tiltrekker seg hundretusener av gjester som ønsker å smake på de ekte vinene fra Bordeaux og Aquitaine og lære mer om vinfremstilling i Frankrike.

Hvordan komme til Bordeaux vinfestival
Hvordan komme til Bordeaux vinfestival

Vinfestivalen startet i 1998 og fikk nesten umiddelbart enestående popularitet blant vinkjennere over hele verden. Tusenvis av mennesker kommer til denne ferien for å få muligheten til å bli kjent med utvalget av deilige viner fra Aquitaine og Bordeaux. Og ta også del i en av de mest ambisiøse festivalene viet vinproduksjon, historie og kultur i regionen.

Hvis du bestemmer deg for å besøke denne ferien, må du finne ut på forhånd om datoene for oppholdet. Det faller vanligvis den siste helgen i juni, men datoene er alltid forskjellige. Sommeren 2012 arrangeres Vinfestivalen fra 28. juni til 1. juli.

Reserver hotellrom, rom eller annen overnatting i Bordeaux-området på forhånd. Husk at jo nærmere ferien starter, jo mindre sjanser har du for å finne et gratis nummer.

Bestill flybillettene du trenger for å få Schengen-visum og hent den nødvendige pakken med dokumenter. Lista deres kan du finne på visumsenteret i landet eller på den offisielle nettsiden til ambassaden. Dette må gjøres på forhånd, da det kan ta litt tid å åpne visum.

Når du har mottatt innreisetillatelse, kan du løse inn billettene og dra på turen. Og for å gjøre det så rikt som mulig, finn ut mer om festivalprogrammet via Internett, og bestill om mulig dine billetter til arrangementene du er interessert i. Festivalprogrammet inkluderer ofte ikke bare smaksprøver og utflukter til vingårder og fabrikker, men også forskjellige konserter, konkurranser, konkurranser og teaterforestillinger.

Vel, for de som ikke vil belaste seg med bryet med å organisere en tur alene, kan du kjøpe en billett til Bordeaux gjennom et reisebyrå. For å gjøre dette må du samle de samme dokumentene for visum og betale kostnaden for turen. Du kan også kjøpe en billett til Paris og besøke Bordeaux-festivalen i forbifarten.

Anbefalt: