Hvordan Brodere Floss

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Floss
Hvordan Brodere Floss

Video: Hvordan Brodere Floss

Video: Hvordan Brodere Floss
Video: How to Do The Backpack Kid Dance (THE FLOSS) | Deepak Tulsyan Dance Tutorial 2024, Kan
Anonim

Brodering av floss er en virkelig glede. Disse trådene er enkle å bruke, enkle å feste, broderiet skinner perle og ser veldig imponerende ut. Mouline-tråder er tilpasset for å fungere manuelt og på en spesiell maskin. Men håndbroderi er den mest tradisjonelle og enkleste tingen å gjøre.

Mouline-tråder finnes i de mest eksotiske nyanser
Mouline-tråder finnes i de mest eksotiske nyanser

Det er nødvendig

  • - broderiramme
  • - et stykke stoff for brodering,
  • - nål,
  • - trådtråd av fargene du trenger,
  • - saks.

Bruksanvisning

Trinn 1

Påfør et broderimønster på stoffet. Du kan finne på det selv eller oversette det fra et motemagasin. Bøy stoffet slik at designet er i sentrum.

Steg 2

Tre tråden av fargen du ønsker gjennom nålen. Du kan brodere i en, to eller tre tråder, avhengig av tykkelsen på den broderte delen av mønsteret. Ta tråden opp til albuen og fest den med en knute på slutten.

Trinn 3

Begynn å brodere fra midten av mønsteret. Du kan bruke forskjellige teknikker - kryss- eller satinsøm. Søm brukes vanligvis til å brodere ikke-volumetriske detaljer (for eksempel blomsterstengler) og konturer, og store detaljer som krever fylling med farge, er brodert med et kors.

For å jobbe raskere, hold den ene hånden øverst på bøylen og den andre nederst. Den ene hånden virker med en nål ovenfra, og den andre avlytter den nedenfra.

På slutten av tråden lager ikke erfarne håndverkere knuter. Tråden er festet under doble masker.

Trinn 4

Når du er ferdig med broderiet, vask arbeid, stivelse og tørk med strykejern. Nå kan du sette den inn i en ramme og henge den på veggen, eller gi den til din kjære.

Anbefalt: