Hvorfor Drømmer Fengselet

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Fengselet
Hvorfor Drømmer Fengselet

Video: Hvorfor Drømmer Fengselet

Video: Hvorfor Drømmer Fengselet
Video: ISABELLE ERIKSEN SKAL I FENGSEL! 2024, April
Anonim

I en generell forstand symboliserer fengselet begrensningen av frihet, ensomhet, umuligheten av valg. Hvis du drømte om at du var i fengsel, må du ta deg tid til å snakke med dine nærmeste, kanskje de har viktige nyheter for deg som vil hjelpe deg å unngå fare.

Hvorfor drømmer fengselet
Hvorfor drømmer fengselet

Hvis du i en drøm spiller rollen som en fange

Drømmen der du er en fange, lover mest sannsynlig feil i planene dine, en tidlig sykdom, som du må gå til sykehuset eller være hjemme i lang tid. Men hvis du drømte om det fra torsdag til fredag, så vil du ikke gi opp etter feilen din.

En slik drøm kan bety at du er på feil vei i livet, gjør en ugyldig gjerning og angrer på det, er i en deprimert følelsesmessig tilstand.

Hvis du i en drøm kategorisk ikke forstår din skyld og ikke vet hvorfor du er i fengsel, vil du mest sannsynlig møte et stort bedrag fra den nærmeste. I tilfelle en behagelig følelse etter søvn, leter du etter ensomhet, drømmer i hemmelighet om å løpe vekk fra andre, problemer og behovet for å ta viktige beslutninger. Drømmen der du blir arrestert forteller om den forestående ekteskapslykken.

Mest sannsynlig vil du snart møte en person som du vil ha familiebånd med.

Hvis du i en drøm prøver å flykte fra fengsel, betyr dette en slags advarsel, du trenger ikke å gjøre utslett. Å bryte fengselsstengene betyr frigjøring fra andres innflytelse. Den mest gunstige drømmen der du faller under amnesti og vellykket forlater fengselet eller bygningen kollapser. Dette lover begynnelsen på en rekke suksesser i livet, samt lykke og lykke.

Hvis du i en drøm er en utenforstående observatør

Å se en fengselsbygning i en drøm betyr at snart vil du finne ut noen andres hemmelighet, noe som vil forårsake mye ubehag, det vil være veldig vanskelig å beholde det. Publikum prøver å kraftig åpne portene til forvaringsanlegget - det blir forberedt et bedrag ved siden av deg, vær på utkikk. Drømmen der du er til stede ved løslatelsen av en fange snakker om vellykket overvinne problemer. Hvis du drømte at du beviste uskyld fra dine slektninger eller kjære, må du i virkeligheten betale for feilene deres. Å se sterkt opplyste fengselsvinduer betyr at takket være din dømmekraft vil problemer gå over.

I tilfelle en forestående avtale eller konkurranse, kan du drømme om din rival i fengsel. Dette er et godt tegn, seieren vil definitivt være din. Hvis sukket ditt fungerer som en fange, vil det mest sannsynlige ikke være et sterkt forhold mellom deg. Å se ektefellen din i en drøm betyr for mye kontroll fra din side, frykt for å miste ham.

Anbefalt: