Liste Over Lisensierte Stadioner I PES

Liste Over Lisensierte Stadioner I PES
Liste Over Lisensierte Stadioner I PES

Video: Liste Over Lisensierte Stadioner I PES

Video: Liste Over Lisensierte Stadioner I PES
Video: ЛУЧШИЙ ПАТЧ PES 17 - PES.football 2017 Patch 4.0 | РПЛ, ФНЛ, УПЛ, ПФЛ СЕЗОН 20/21! 2024, Kan
Anonim

På høsten presenterte det japanske selskapet KONAMI verden sin neste fotballsimulator PES 2017. Hver utgivelse av en ny serie spill får tradisjonelt endringer og forbedringer sammenlignet med tidligere utgaver. Dette er også tilfelle med stadionlisenser i nye PES 17.

Liste over lisensierte stadioner i PES 2017
Liste over lisensierte stadioner i PES 2017

Fotballstadioner er en av de viktigste egenskapene til å spille fotballsimulatorspill. På ekte klubbarenaer er stemningen mye bedre enn i kampene på de fiktive feltene oppfunnet av KONAMI. Derfor, med utgivelsen av den nye PES-serien, ser spillere spesielt frem til de oppdaterte lisensierte arenaene til de beste fotballklubber i verden.

PES 2017 presenterer spillere totalt 29 stadioner, hvorav 15 er ekte og 14 er fiktive. Hovedseieren for PES 2017 over den syttende fifa innen sportslisensierte arenaer var anskaffelsen av rettighetene til å bruke det legendariske Barcelona stadion. I PES 17 vil spillere kunne kjempe i kamper på en av de mest berømte stadionene i verden - Camp Nou. Fra den spanske premieren ble imidlertid dette stadion det eneste lisensiert.

Ett stadion er også lisensiert fra England. Dette er den berømte Anfield Road hvor Liverpool spiller. I PES 2017 vil spillerne for øvrig kunne høre sangene til hjemmeklubbenes hymner før kampene på Anfield og Nou Camp.

I Italia ble to stadioner lisensiert. Arenaen, som var vertskap for den siste Champions League-finalen, San Siro (aka Giuseppe Meatza) vil igjen vises for spillerne i all sin prakt. I tillegg til hjemmestadion i Milano og Inter, vil Roma og Lazio arena Stadio Olimpico også bli lisensiert i PES 2017.

Nytt i PES 2017 vil være hjemmestadion til Borussia Dortmund. Den største og kanskje den mest stemningsfulle arenaen i Tyskland, Signal Induna Park (Westphalem Stadium), vil glede spillere som foretrekker den berømte klubben fra Dortmund.

En annen europeisk stadion lisensiert i PES 2017 er den hjemlige arenaen til sveitsiske Basel, St Jakob Park.

Gjennombruddet ble gjort i lisensen til brasilianske stadioner (det er seks av dem - det samme som alle europeiske arenaer). PES 17 er ikke uten den berømte "Maracana". I tillegg til Flamengo hjemmearena er følgende stadioner representert, hvorav noen var vertskap for verdensmesterskap i 2014: Estadio Mineirao, Arena Corinthians, Estadio Beira Rio, Estadio Morumbi og Estadio Urbano Caldeira.

To arenaer til de mest berømte argentinske klubbene har fått lisens. Spillet kjøpte stadionene Boca Juniors (La Bombonera) og River Plate (Monumental). Disse arenaene var ikke til stede i forrige serie med spill.

Ett asiatisk stadion er også lisensiert. Det var den japanske arenaen "Saitama Stadium 2002".

Det er verdt å merke seg at det forventes oppdateringer med nye virkelige arenaer. Så på Internett kan du allerede laste ned hjemmestadion til den italienske "Napoli" "Sao Paulo".

Anbefalt: