Hvor Finner Du Interessante Aforismer Om Familieforhold

Innholdsfortegnelse:

Hvor Finner Du Interessante Aforismer Om Familieforhold
Hvor Finner Du Interessante Aforismer Om Familieforhold

Video: Hvor Finner Du Interessante Aforismer Om Familieforhold

Video: Hvor Finner Du Interessante Aforismer Om Familieforhold
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Familieforhold, så vel som deres utvikling og møysommelige konstruksjon - er alltid en veldig vanskelig yrke. Folk vet dette nå, og våre forfedre visste om det. Det er derfor mange kjente figurer har sagt og vil snakke om familien og dens medlemmer, noen ganger veldig treffende og dype ting.

Hvor finner du interessante aforismer om familieforhold
Hvor finner du interessante aforismer om familieforhold

De mest berømte aforismene om familien

Dessverre er ikke forfatteren av følgende ord kjent - "bare når du plutselig innser at du ikke har råd til å opprettholde en stor familie i det hele tatt, dessverre har du allerede vært gift i lang tid".

Forfatterskapet til Igor Guberman eier slike aforismer som "Familien er det samme teatret, hvor det ikke er tilfeldig at alle mennesker i verden og tider har lettere inngang, men utgangen er veldig vanskelig" og "Det er bare en grunn til det faktum at en bestemt familie har en sprekk.: så våknet en kvinne i en kone, og en ekte mann sovnet i en mann."

Lev Nikolaevich Tolstoy sa følgende om familien - "Absolutt alle eksisterende lykkelige familier er like hverandre, og hver ulykkelige familie er alltid ulykkelig på sin egen måte" og "En moralsk person har alltid hatt et vanskelig familieforhold, men en umoralsk en er alltid glatt. "…

Dermed kan mange aforismer som er skrevet for lenge siden, hjelpe en moderne person til å forstå vanskelige situasjoner i sin egen familie.

Den greske demokraten eier følgende ord: "Bare den som får en god svigersønn, vil finne en ekte sønn, og den som får en dårlig, vil miste sin egen datter", sa Aeschylus "Kraften til slektskap og sterkt vennskap er stort”, og Guy Sallust Crispus -“Hvem i verden er en større venn, om ikke en bror til en bror?”

Følgende uttalelse av Publius Syra har overlevd til i dag: "Hvis faren er snill, elsk ham, og hvis han er sint, bær den."

Mindre kjente, men ikke mindre nøyaktige aforismer fra kloke mennesker

Confucius eier følgende ordtak: "Den som ikke kan bidra til familiens gode, vil ikke kunne lære noe selv."

Og i det bibelske gamle testamentet er en slik instruksjon til mennesker skrevet - "Vær fruktbar og formelig, og fyll jorden, underkjør den."

Huan Yun-Jiao sa følgende om familien - "Mitt hjerte er alltid kjær: en husholdningskvinne, en lydig eldre sønn, en respektfull svigerdatter, samt en ung mann som elsker å snakke med gamle mennesker" og stiftelser, kvinner gifter seg igjen."

Ordene til Francis Bacon, "Familieforhold er nesten alltid ødeleggende for PR," har kommet til vår tid, og Robert Burton - "Hver kråke på jorden anser bare sin kylling for å være den vakreste i verden."

Og til slutt ordene til Arthur Schopenhauer - “Jeg kan for øvrig tilskrive fordelene med polygami, det faktum at bare det utelukker kollisjoner med konas foreldre som er så nødvendige i tilfelle monogami, som frykten for holder mange ekteskap fra ødeleggelse. På den annen side er et forhold til 10 svigermor i stedet for en ikke det hyggeligste utsiktene."

Anbefalt: