Hvor Du Finner Snegler I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Finner Snegler I Minecraft
Hvor Du Finner Snegler I Minecraft

Video: Hvor Du Finner Snegler I Minecraft

Video: Hvor Du Finner Snegler I Minecraft
Video: Tv Vest Du Berg Verdens Største Snegler 2024, April
Anonim

Ved opprettelsen av forskjellige komplekse mekanismer i Minecraft kreves det ofte klissete stempler, for håndverk som spilleren ikke kan gjøre uten slim. Du kan få det først etter ødeleggelsen av fiendtlige mobs - snegler.

Slug er en farlig motstander for spilleren
Slug er en farlig motstander for spilleren

Det er nødvendig

  • - våpen;
  • - fakler;
  • - eventuelle faste blokker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du bare er en nybegynner "minecraft", er sannsynligheten for å møte en snegle som ser ut som en grønnaktig terning i forskjellige størrelser (1-4 blokker) ekstremt lav for deg. Disse fiendtlige pøbelene vises bare i visse biter og i et begrenset antall. De gyter omtrent ti ganger sjeldnere enn andre spillervennlige skapninger, men i motsetning til de samme zombiene, skjelettene og andre "mørkeelskere" er de ikke redd for belysning.

Steg 2

Den høyeste sjansen for å møte en snegle er under jorden, ikke høyere enn førti kvartaler fra berggrunnen, eller under en spill "natt" i sumpene. Hvis du klarte å finne deg selv innen seksten celler fra sneglen, trenger du ikke å bekymre deg for behovet for å lete etter den - den vil skynde seg mot spilleren av seg selv og bevege seg ved å hoppe. Når det skjer under jorden, vær forsiktig: grønne gelélignende skapninger liker å være i nærheten av lys, og i gruven er den eneste kilden lava, noe som er farlig for enhver "minecrafter".

Trinn 3

Ikke stol bare på slugens egen evne til å spore opp spillere som deg - sikte på det selv. Gå til favoritthabitatene - åpne steinbrudd eller huler. Etter å ha funnet et passende eksemplar av en snegle der, plasser flere fakler for å belyse omgivelsene riktig og unngå manifestasjonen av andre mobber der (krypdyr, skjeletter, zombier, etc.). På grunn av dem kan grensen for denne biten på gyten til forskjellige skapninger overskrides.

Trinn 4

Lag et sneglebruk hvis du alltid vil ha et par av dem "for hånden". For å gjøre dette, etter å ha funnet stedet for gyte, delta i "byggearbeid". Lag et enkelt eller dobbelt gulv av tilgjengelige solide blokker, og sett en vegg på tre eller fire kuber, slik at "kjæledyret" ikke kan hoppe over det. Ikke glem å tenne det lukkede området med fakler!

Trinn 5

Husk: å møte en hvilken som helst snegle er farlig for deg (selv om små skapninger faktisk er ufarlige). Bevæp deg derfor alltid hvis det er en sjanse til å snuble over en slik pøbel. Når du angriper en snegle (han vil prøve å skyve deg inn i den dødbringende lavaen), slå ham med et sverd eller annet våpen. Hopp umiddelbart til siden hvis det er et stort individ foran deg - det deler seg umiddelbart i flere mindre, som også må kjempe. Ødeleggelsen av en veldig liten pøbel vil gi en eller to enheter slim og en viss erfaring.

Anbefalt: