Med Hvilke Sanger Du Skal Begynne å Lære å Spille Gitar

Innholdsfortegnelse:

Med Hvilke Sanger Du Skal Begynne å Lære å Spille Gitar
Med Hvilke Sanger Du Skal Begynne å Lære å Spille Gitar

Video: Med Hvilke Sanger Du Skal Begynne å Lære å Spille Gitar

Video: Med Hvilke Sanger Du Skal Begynne å Lære å Spille Gitar
Video: Gitarkurs med Chris: Lære å spille "Velg rett" 2024, April
Anonim

Før eller senere må en nybegynnergitarist gå fra teori til praksis, og det viktigste punktet på dette stadiet er valget av den første sangen, både elsket og ikke for vanskelig teknisk.

Med hvilke sanger du skal begynne å lære å spille gitar
Med hvilke sanger du skal begynne å lære å spille gitar

Utvalgskriterier

Motivasjon er den viktigste delen av læring, og å lære å spille gitar er ikke noe unntak. Folk kommer til behovet for slik trening på forskjellige måter: noen - gjennom en musikkskole, men de fleste av dem er drevet av ønsket om å lære å spille favorittsangene sine alene. Det vil være omtrent den andre kategorien.

Som allerede nevnt er studentene først og fremst ivrige etter å spille favorittsangen sin, og i de fleste tilfeller viser det seg å være "Ingenting annet betyr noe" av Metallica, "Stairway to Heaven" av Led Zeppelin eller "Smoke on the water" og annet ubetingede verdensslag. Begynnergitaristen begynner å inspirere og sprenges av entusiasme og begynner å mestre de første tonene i sin favorittkomposisjon og møter den kompliserte tabellen, kompleksiteten i teknikker og behovet for å strekke fingrene til 4 bånd. Etter flere dager med mislykkede forsøk, i de fleste tilfeller, blekner interessen, og gitaren kastes i et langt hjørne.

For å unngå en slik utvikling av situasjonen, bør mestring av instrumentet starte med teknisk enkle sanger, bestående av de mest enkle akkordene, nemlig: Am, Em, E, G, C, Dm, D, A. Disse akkordene inneholder tre toner, ligger i begynnelsen av gripebrettet, og det er i å spille disse akkordene en nybegynnergitarist bør øve på. For øvrig utgjør disse akkordene et stort antall sanger, inkludert Kino-gruppen, forskjellige hærer og andre, som du sannsynligvis har hørt rundt en bål eller på en benk i hagen.

Fremhevede sanger

De første sangene bør velges på en slik måte at når du studerer dem, vil du mestre alle grunnleggende akkorder, lære riktig plassering av hender og holdning. Her er en liste over noen av de mest populære sangene du sannsynligvis har hørt og elsket.

Utenfor konkurranse er selvfølgelig "Star Called the Sun" av Kino-gruppen. Fire akkorder som nesten alle innbyggere i vårt land har hørt: Am, C, Dm, G, kombinert med en enkel strumming, gir den perfekte kombinasjonen av enkelhet og euphony, som er så nødvendig for en nybegynnergitarist.

"Like War" av Agatha Christie. En absolutt hit! Den enkleste og mest vanlige kampen "six" vil hjelpe deg med å bli vant til gitaren, men selve kunnskapen om denne komposisjonen vil gjøre deg til en velkommen gjest ved enhver brann og på alle sammenkomster.

Den samme gruppen inkluderer sanger som: "Det er ingen vei ut", "Åttende klasse", "Jeg drikker til bunns for de som er på sjøen" (i denne sangen er det en barre, hvis studie også er nødvendig) og mange andre.

Anbefalt: