Hvordan Finne En Fiskeplass

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Fiskeplass
Hvordan Finne En Fiskeplass

Video: Hvordan Finne En Fiskeplass

Video: Hvordan Finne En Fiskeplass
Video: Hvordan finner man gode fiskeplasser? 2024, Kan
Anonim

Suksessen med å fiske avhenger i stor grad av om sportsfiskeren finner et godt sted å fiske eller ikke. Når du kjenner til noen av mønstrene og egenskapene til oppførselen til forskjellige typer fisk, kan du i alle vannmasser finne gode steder og komme hjem med en rik fangst.

Hvordan finne en fiskeplass
Hvordan finne en fiskeplass

Det er nødvendig

  • - kunnskap om fiskens livsstil;
  • - en båt;
  • - ekkolodd.

Bruksanvisning

Trinn 1

Se etter grunne steder i en dyp vannkilde, og dype fordypninger i en grunne elv. På en smal elv bør du være oppmerksom på brede steder, og på en dyp elv samles fisk i trange områder, siden mer mat kan bli funnet der.

Steg 2

Hvis det er en dam eller et dike på elven, må du sørge for å komme nærmere den. Det vil lykkes å bite både over og under demningen, spesielt i boblebadene. Det er mye mat på steder der det faller vann fra demningen, så fisk samles her i store mengder. Hun føler seg trygg i skumdekket og mister årvåkenheten, blir vant til vannsprut og støy, så det er veldig praktisk å fange henne.

Trinn 3

På en elv tett tilgrodd med siv og annen vegetasjon, se etter rene steder. Du kan til og med målrettet rydde et lite område og gjerde det fra andematten med en kvistring. På den annen side, hvis vannmassen er ren, fisk på øyer med vegetasjon og drivved. Ofte foretrekker fisk, spesielt rovdyr, å bo på grensen til vann og vegetasjon, på steder du kan gjemme deg.

Trinn 4

Hvis du leter etter steinbit eller søpete, vær oppmerksom på stille bassenger og bukter, dype steder. I en dyp bukt nær kysten kan du finne gjedde eller abbor.

Trinn 5

Unngå sandbanker, store områder uten vegetasjon - det er ingen mat her, noe som betyr at det ikke er fisk. Det er også ubrukelig å fiske i rask strøm, ofte kan ikke fisken holde seg på plass. Imidlertid er det unntak - den enkleste måten å fange en chub er på strykene.

Trinn 6

Hvis du er nybegynner, kan du prøve å finne en fiskeplass. Etter å ha laget noen få sirkler på båten på en dam eller en innsjø, vil du forstå hovedfokuset for fiskens plassering og kan identifisere mønstre for deg selv. Bunntopografien er av stor betydning - for eksempel beveger fisk seg ofte langs kantene til søppel, hull, kløfter, kanaler, spesielt nedstrøms.

Trinn 7

Vær oppmerksom på ytre forhold. I varmt vær, se etter fisk i skyggen av busker, klipper, kysttrær, helst tidlig om morgenen. Om høsten foretrekker fisken varme steder, det er bedre å fange den om kvelden eller om ettermiddagen. En sommernatt kan fiske lykkes i nærheten av rene, ikke gjengrodde strender, i grunne eller ved utløpet av sideelver og bekker.

Anbefalt: