Hvordan Tolke Drømmen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tolke Drømmen Din
Hvordan Tolke Drømmen Din

Video: Hvordan Tolke Drømmen Din

Video: Hvordan Tolke Drømmen Din
Video: WINGIN' IT: Sn 1 Ep 4 with Sherri-Lee Woycik 2024, Kan
Anonim

Det antas at drømmer er stemmen til underbevisstheten, som vet alt. Andre kilder hevder at drømmer ble sendt ned til oss ovenfra. Selv i verdensreligioner er nattvisjoner av største betydning (husk i det minste Josef, som tolket faraos drømmer). Hvordan lærer du å tolke drømmer og gjøre dem til dine veiledere på livsstien?

Hver kveld befinner vi oss i et fantastisk land der drømmene våre lever
Hver kveld befinner vi oss i et fantastisk land der drømmene våre lever

Det er nødvendig

  • - notisbok;
  • - blyant.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å tolke drømmer, vil det være lurt å lære å huske dem først. I løpet av natten ser en person opptil et dusin drømmer, men ofte kan ingen huske det. For å huske drømmer, ha en notisbok og en blyant ved siden av sengen. Rett etter å ha våknet, mens bildet ennå ikke har forsvunnet fra minnet, må du raskt fikse det på papiret i sin helhet eller velge et par av de lyseste øyeblikkene.

Steg 2

Etter at drømmen er spilt inn, begynn å tolke den. Det er ikke verdt å tolke plott der tankene "tygget" hendelsene i den siste dagen, så vel som drømmer etter alkoholholdige libations. For å tolke søvn, bruk noen av drømmebøkene. For eksempel har Millers drømmebok bevist seg godt.

Trinn 3

Når du tolker en drømspådommer, ta hensyn til ukedagen. Så for eksempel oppfylles drømmer mandag kveld nøyaktig for de som ble født på denne ukedagen. "Tirsdag" -drømmer blir oppfylt i 10 dager, eller blir aldri oppfylt. Torsdagdrømmer går i oppfyllelse 100%, og fredag kveld blir bare romantiske drømmer oppfylt. Lørdagens drømmer er tomme, med mindre de ble sett om morgenen. Søndagsdrømmer kan bare oppfylles delvis.

Anbefalt: