Hvordan Finne Talismanen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Talismanen Din
Hvordan Finne Talismanen Din

Video: Hvordan Finne Talismanen Din

Video: Hvordan Finne Talismanen Din
Video: ЕСЛИ БЫ ЛЕДИБАГ БЫЛА ДРУГИМ МУЛЬТОМ! Ледибаг ШЕСТАЯ, а Супер Кот ГАРРИ ПОТТЕР! Новая ТРАНСФОРМАЦИЯ! 2024, April
Anonim

Talismans er designet for å tiltrekke lykke, lykke, kjærlighet inn i en persons liv. De er i stand til å styrke de positive egenskapene til eieren og svekke de negative. Ofte utfører talismaner funksjonen til en amulett - de redder eieren fra skade.

Hvordan finne talismanen din
Hvordan finne talismanen din

Bruksanvisning

Trinn 1

En talisman kan være en dekorasjon, edelsten, suvenir, bilde, skjerf, en hvilken som helst energisk ladet og innviet ting. Imidlertid kan ikke alle smykker kjøpt i en butikk bli din talisman. Det er nødvendig å bruke en sten eller et metall som talisman som passer deg i henhold til horoskopet ditt. Kreft er for eksempel mer egnet for smykker laget av sølv med smaragder og rubiner, Leo - ringer og medaljonger av gull, Tyren og Vekten - armbånd laget av kobber og skrin laget av malakitt, og Skytten - skjeer og figurer laget av tinn, turkis, koraller. En stein som ikke sammenfaller med eierens energi kan skade ham. Det er mange eksempler på dette i livet da en person som fikk pynt med en uegnet stein i gave ble forandret av flaks. Smykker bør velges med et ulikt antall steiner (3, 7), unntatt 13.

Steg 2

Den arvelige talismen har den største makten. Er det et verdifullt smykke i hjemmet ditt som du arvet fra bestemoren din eller oldemoren din? Det kan godt bli din talisman. Hvis du tviler på den positive effekten, må du holde smykkene under en strøm av rennende vann, og forestille deg hvordan vannet bærer bort negativ energi.

Trinn 3

La deg lede av din intuisjon når du velger en talisman. Se på gjenstanden og berør den med hendene. Hvordan har du det når du berører det? Hvilke følelser opplever du? Hvilke bilder vises før ditt indre blikk? Hvis det er positivt, kan det valgte bli din talisman. Ikke bruk objektet med en negativ oppfatning, selv om det er veldig vakkert i utseende og er dyrt.

Trinn 4

Etter at talisman er valgt, må den lades. Ta de dyrebare smykkene til kirken for innvielse. Du kan henvende deg til en praktiserende tryllekunstner eller synske, men det er bedre å lade talismanen selv. Det er mange ritualer for å lade en talisman. Den sikreste av disse er visualisering. Finn et tilbaketrukket sted, eller lås deg inne i et rom og be dine kjære om ikke å forstyrre deg en stund. Ta talismanen i hendene og forestill deg hvordan den gyldne energien til godhet og kjærlighet omslutter deg og objektet, som er nødvendig for å oppfylle ditt ønske. Konsentrer deretter energien i selve talismanen, stryk den og be om nødvendig hjelp og støtte. Ikke gi en ladet talisman til noen. Bær den med deg eller ha den hjemme.

Anbefalt: