Hvordan Underholde Deg Selv På Jobben

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Underholde Deg Selv På Jobben
Hvordan Underholde Deg Selv På Jobben

Video: Hvordan Underholde Deg Selv På Jobben

Video: Hvordan Underholde Deg Selv På Jobben
Video: Granny og Mabel veninder for evigt! Gravity Falls i spillet Granny! Wendy og Mabel sjov video 2024, April
Anonim

Noen mennesker tror at du bare må jobbe på jobben, men hvis du tenkte på samme måte, ville du ikke lest denne artikkelen. Arbeidsbrudd er nødvendig for å forbedre kvaliteten på det samme arbeidet. I tillegg hender det at alle oppgaver er fullført, men nye har ennå ikke blitt mottatt. Og det er bedre å ikke spytte i taket og lat se på fluene, men å oppta deg med en interessant eller til og med nyttig aktivitet.

Hvordan underholde deg selv på jobben
Hvordan underholde deg selv på jobben

Det er nødvendig

Et stykke papir, penn, avis, internett, te, skrivesaker, kolleger, origami-bok

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er flott hvis du har internett på arbeidsplassen din - dette garanterer at du alltid vil ha noe å underholde deg selv. Du kan laste ned en bok og bruke fritiden din på å lese den, du kan finne en deltidsjobb på Internett, hvis du har stabil fritid, kan du gjøre selvopplæring eller studere fremmedspråk.

Steg 2

Lag deg litt te. Hvis du drikker te alene er kjedelig for deg, kan du invitere kollegene dine til teselskapet. Noen vil definitivt ta med informasjonskapsler, noen - siste nytt, noen vil opplyse deg hvor det er mer lønnsomt å kjøpe oppblåsbare båter.

Trinn 3

Få en bok med origami-diagrammer. På kontorpulten er det vanligvis stabler med nødvendige og ikke så nødvendige papirer. Underhold deg ved å brette unødvendige morsomme fugler og dyr. Selv om sjefen uventet kommer inn på kontoret, kan underholdningen din umiddelbart knuses og kastes. Og kanskje vil du også få skryt for den kreative tilnærmingen til ødeleggelse av dokumenter.

Trinn 4

En av kollegene dine burde ha en avis. Bedrifter skriver dem ut, og ansatte bringer dem inn for å lese ved lunsjtid og ofte avslutter denne lunsjen der. Be om en avis, snu til siste side og gjør kryssordet. Denne aktiviteten vil ta mye av din tid.

Trinn 5

Hvis kollegaen din er akkurat som du sliter av lediggang, kan du be ham arbeide sammen. I tillegg til å spille sjøkamp, kan du ha krig, skyte hverandre med binders og papirkuler, eller ri på stoler. Med så gøy vil arbeidsdagen raskt ta slutt.

Anbefalt: