Hva Vil Være Verdens Ende I

Innholdsfortegnelse:

Hva Vil Være Verdens Ende I
Hva Vil Være Verdens Ende I

Video: Hva Vil Være Verdens Ende I

Video: Hva Vil Være Verdens Ende I
Video: Hva skal tegnet være på ditt komme og på verdens ende? 2024, April
Anonim

Menneskeheten ble gjentatte ganger spådd en rask død som et resultat av verdens ende; listen over bare de mest berømte apokalyptiske profetiene har mer enn hundre datoer. Noen seere begrenset seg til generelle beskrivelser av katastrofer, mens andre, snarere tvert imot, beskrev den kommende enden av verden i alle detaljer.

Hva vil være verdens ende i 2017
Hva vil være verdens ende i 2017

Bruksanvisning

Trinn 1

Nesten alle profetier om verdens ende kan deles inn i tre store grupper. Den første gruppen hevder at menneskeheten vil dø som et resultat av sine egne destruktive aktiviteter. Det kan være en atomkrig i verden, en menneskeskapt katastrofe, bruk av bakteriologiske våpen eller et vitenskapelig eksperiment utenfor kontroll.

Steg 2

I tillegg er et av scenariene for menneskehetens død hungersnød forbundet med overbefolkning på planeten. Til slutt inkluderer de "menneskelige" alternativene for slutten av verden dystre miljøprofetier om global oppvarming, ozonnedbrenning, mangel på oksygen som et resultat av avskoging og luftforurensning.

Trinn 3

Den andre gruppen dommedagsscenarier inkluderer forskjellige slags naturlige fenomener som, i tilfelle en mislykket utvikling av hendelser, kan føre til globale katastrofer og til og med død av alle levende ting. Først og fremst inkluderer slike fenomener jordskjelv, vulkanutbrudd, rask spredning av nye virus og bakterier og brå klimatiske endringer.

Trinn 4

Vi må ikke glemme kosmiske farer, som inkluderer meteoritter, kometer, ultrafiolett stråling, magnetiske stormer, solbluss. Og selve solen vil før eller siden bare kjøle seg ned og bringe evig natt og kulde til planeten. Forskere forsikrer imidlertid at det fortsatt er omtrent fem milliarder år før denne uunngåelige hendelsen. Muligheten for et angrep fra fiendtlige romvesener bør ikke utelukkes, siden det ikke er noen pålitelig informasjon om at menneskeheten er den eneste intelligente livsformen i universet.

Trinn 5

Den tredje gruppen inkluderer fenomener av mystisk karakter knyttet til aktivitetene til høyere makter. I disse tilfellene er profetier som regel begrenset til generelle omtaler, og lar den eller de aggressivt tenkende gudene eller gudene bestemme den "tekniske" siden av saken alene.

Trinn 6

Generelt bør verdens ende være et kompleks av begivenheter som fører til at om lag 90% av jordens befolkning dør, samt å endre livsforholdene på planeten uopprettelig. Selv om de overlevende representantene for menneskeheten forblir i verden, må de i alle fall ikke bare konfrontere de endrede forholdene og løse demografiske problemer, men også spore veien til vitenskapelig og teknologisk utvikling, slik at menneskelig sivilisasjon i eksisterende sans vil fortsatt komme til en slutt.

Trinn 7

Til tross for det enorme antallet skremmende profetier og spådommer fra forskere, har ingen av dem så langt gått i oppfyllelse, noe som gir menneskeheten en viss sjanse for å overleve i fremtiden.

Anbefalt: