Hvordan Tegne En Papegøye Med Maling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Papegøye Med Maling
Hvordan Tegne En Papegøye Med Maling

Video: Hvordan Tegne En Papegøye Med Maling

Video: Hvordan Tegne En Papegøye Med Maling
Video: Lær at tegne EN FANTASIUGLE | HVORDANTEGNERJEG.DK ✔ 2024, Mars
Anonim

For å tegne en papegøye, må du bestemme hvilken type fugl du vil skildre, fordi fargen og, viktigst av alt, strukturen til skjelettet for forskjellige representanter for denne ordenen varierer betydelig.

Hvordan tegne en papegøye med maling
Hvordan tegne en papegøye med maling

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn å tegne en papegøye ved å konstruere to ovaler, som i løpet av arbeidet forvandles til kropp og hode. Plasser den første, større ovale vertikalt. Hvis du ønsker det, kan du gi den en liten skråning. Tegn den andre ovale over den første, den skal være omtrent tre til fire ganger mindre enn den og være vannrett.

Steg 2

Koble ovalene med byggelinjer. Glatt ut overgangen fra siden som vil være fuglens bakside.

Trinn 3

Velg fronten på den horisontale ovale. I den nedre delen viser du et kraftig nebb bøyd. Den øvre delen ser ut som et horn de drikker av, den henger over den nedre delen, i likhet med den gripende kloen til en krabbe. Tegn neseborene over nebbet; de er nakne i alle arter av papegøyer. Plasser øyet over nebbet, merk at avstanden fra kronen til midten av øyet til denne fuglen er liten.

Trinn 4

Del den vertikale ovale mentalt i to, fra dette punktet begynn å tegne fuglens ben. De er ganske kraftige og lange, plassert på begge sider av kroppen. Fjærdrakten på papegøyens ben slutter omtrent på nivået med begynnelsen av veksten av halefjærene. Deretter må du tegne fingrene dekket med keratinisert hud. Husk at to av papegøyens tær peker bakover og to peker fremover. Tegn buede klør i endene av fingrene.

Trinn 5

Begynn å tegne vingene rundt der toppen av den vertikale ovale ender. Spennvidden deres er ganske stor, hver vinge ender med brede fjær.

Trinn 6

Tegn halen. Den består av 12 store fjær, i rolig tilstand ligger de alle i samme retning.

Trinn 7

Slett føringslinjene og begynn å fargelegge. Til tross for forskjellige farger, er det flere prinsipper for påføring av maling. For det første er fargen på fjærene på baksiden og kronen på de fleste papegøyer den samme og har en mørkere nyanse enn fjærene på magen. For det andre er magen og fjærene på innsiden av fuglens vinger også ofte de samme. For det tredje er området mellom nebbet og øyet dekket av særegne bølger av mørke og lyse fjær.

Anbefalt: