Hvordan Knytte En Blonder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Knytte En Blonder
Hvordan Knytte En Blonder

Video: Hvordan Knytte En Blonder

Video: Hvordan Knytte En Blonder
Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2024, Kan
Anonim

Snørebånd er en uerstattelig ting i hverdagen. De kan bli både et improvisert middel for emballasje og et utsøkt tilbehør i klær. Strikking av blonder er det enkleste i verden, men her er det noen finesser.

Hvordan knytte en blonder
Hvordan knytte en blonder

Det er nødvendig

tråder, strikkepinner, hekle

Bruksanvisning

Trinn 1

På nålene

Legg opp 50 (100, 150, totalt, etter behov for den nødvendige blondelengden) løkker og strikk 2 (3, 4) rader med frontmasken. Lukk hengslene. Stripen vil selv vri seg i blonder. Blonderet er mykt og smidig.

Du trenger bare å skrive og lukke på større nåler.

Du kan strikke en snor og over.

Du må ta korte strømpepinner. Legg på løkker til ledningens bredde og strikk med frontmasken uten kantløkker i den lengden du trenger.

Steg 2

Heklet blonder

Den enkleste måten er å strikke en kjede med luftløkker. Slike blonder er veldig godt oppnådd av tykt garn eller flerfargede tråder i flere bretter.

Du kan strikke en kjede og strikke en rad med hekler. Det viser seg et bånd.

Trinn 3

En dekorativ, veldig vakker blonder vil vise seg hvis du tar flere flerfargede tråder (tre eller flere), knytter endene med en knute. Fra den første tråden, bind en luftsløyfe, strekk den andre tråden gjennom den, deretter den tredje, og så videre, og alterner trådene i rekkefølge. Hele blonder er strikket med luftløkker, ikke noe komplisert, men i utseende vil det skille seg fra en heklet blonder.

Anbefalt: