Hvordan Tegne En Sommerfugl I Etapper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Sommerfugl I Etapper
Hvordan Tegne En Sommerfugl I Etapper

Video: Hvordan Tegne En Sommerfugl I Etapper

Video: Hvordan Tegne En Sommerfugl I Etapper
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, April
Anonim

I mange kulturer regnes sommerfuglen som et symbol på menneskets sjel, der transformasjonen fra en larve til et vakkert insekt er identifisert med den menneskelige gjenfødelsen. Og i slavisk folklore ble det antatt at sommerfugler er rene sjeler som bringer lykke og glede med seg. For å tegne denne flagrende skjønnheten er det nødvendig å ta hensyn til flere funksjoner, men alt vil ordne seg selv for en nybegynner.

Hvordan tegne en sommerfugl i etapper
Hvordan tegne en sommerfugl i etapper

Det er nødvendig

  • - albumark;
  • - en enkel blyant;
  • - viskelær;
  • - akvareller, fargeblyanter eller tusjpenner.

Bruksanvisning

Trinn 1

Konstruer en lys skisse av "skjelettet" til sommerfuglen, for dette trekk en liten og jevn sirkel, hvorfra en rett vertikal linje avgår. Denne skissen viser sommerfuglens hode og fremtidige torso.

Bilde
Bilde

Steg 2

Tegn en jevn oval rundt den rette linjen slik at den er like bred som hodet, og på toppen av det trekker mørke konvekse øyne. Slett den vertikale stripen forsiktig uten å berøre hovedtegningen.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Fra sommerfuglens kropp, tegne to vinger på hver side, de kan ha hvilken som helst form, for eksempel trekantet eller ovalt. Men husk at vingene må være proporsjonale og symmetrisk vist fra kroppen til insektet. Det er også bedre å holde seg til samme stil og form, dvs. hvis vingene er runde, er det bedre å ikke bruke den allerede trekantede utsikten.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Tegn de samme mønstrene på vingene, og legg til tynne og vridende antenner til sommerfuglens hode. Skissere konturene av den ferdige tegningen tydeligere og begynn å fargelegge. Du kan bruke de lyseste fargene som hjertet ditt ønsker, fordi en sommerfugl er en broket ung dame. Men når du maler vingene, må du følge symmetriregelen, dvs. alt skal speiles.

Anbefalt: