Hvordan Lage En Valentine

Hvordan Lage En Valentine
Hvordan Lage En Valentine

Video: Hvordan Lage En Valentine

Video: Hvordan Lage En Valentine
Video: Самая Симпатичная СОБАЧКА из Втулки и Ниток 🐶🧶🐶 The Best Yarn Dog - How to Make 🌟 DIY NataliDoma 2024, April
Anonim

Et valentinkort er et kort med et ønske eller en kjærlighetserklæring, som er hovedattributtet for en høytid som Valentinsdag. Å lage en gjør-det-selv-valentine hjemme er ikke vanskelig i det hele tatt, det krever veldig lite fritid og passende materialer.

Hvordan lage en valentine
Hvordan lage en valentine

Hvordan lage et Valentine-kort av papir

Du vil trenge:

- hvitt papir;

- papirrødt:

- saks;

- lim;

- paljetter;

- markører.

Det første trinnet er å bøye papiret i to, tegne en vakker hjerteformet form på det og klippe det ut. Det er nødvendig å tegne og klippe hjertet slik at den ene siden er på brettet.

Deretter må du kutte ut tre identiske hjerter fra rødt papir, hvis dimensjoner er halvparten av størrelsen på den tidligere kuttede figuren. Skriv ønsker på hvert røde hjerte med tusjer, bøy deretter figurene i to, lim dem til hverandre slik at du får et "trekkspill".

Nå må du lime det resulterende "trekkspillet" inn i den indre delen av det hvite hjertet. Videre må dette gjøres slik at den ene delen av "trekkspillet" limes til den ene delen av hjertet, og den andre - til den andre. Som et resultat bør du få en "valentine", når du åpner den, dukket det opp røde hjerter med ønsker foran øynene dine.

Den siste fasen er utformingen av utsiden av postkortet. For å gjøre dette må du påføre lim langs kanten av "Valentine" og lim paillettene i form av en kant.

Hvordan lage et Valentine-kort av papp

Du vil trenge:

- papp i tre til fem farger;

- saks;

- lim;

- satengbånd 0,5 cm bredt;

- markører.

Det er nødvendig å kutte ut hjerter i forskjellige størrelser fra papp (det kan være et hvilket som helst antall av dem, jo mer det er, jo mer spektakulær vil "valentinen" til slutt se ut). Sett deretter den største figuren foran deg med feil side ned, lim et mindre hjerte på toppen, deretter et enda mindre arbeidsemne osv.

Lag en liten sløyfe ut av båndet og lim den til midten av "valentinen".

Postkortet er klart, nå er det bare å skrive en vakker gratulasjon på sømmen på postkortet med tusj.

Anbefalt: