Hvordan Lage Et Pannebånd Med Blomster Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Pannebånd Med Blomster Med Egne Hender
Hvordan Lage Et Pannebånd Med Blomster Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Pannebånd Med Blomster Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Pannebånd Med Blomster Med Egne Hender
Video: Вязание: ШИКАРНАЯ ЭФФЕКТНАЯ ЛЕТНЯЯ кофточка крючком БЕЛОСНЕЖКА МАСТЕР КЛАСС для начинающих ЧАСТЬ 6 2024, April
Anonim

Et pannebånd dekorert med blomster er et utrolig vakkert tilbehør som passer for å skape feminin romantisk utseende. Hvis du ikke har et slikt produkt i arsenalet ditt, så prøv å lage det selv hjemme, og ta utgangspunkt i en enkel ramme av middels bredde uten dekor.

Hvordan lage et pannebånd med blomster med egne hender
Hvordan lage et pannebånd med blomster med egne hender

Det er nødvendig

  • - polymer leire;
  • - oljemaling i hvitt, gult, grønt og blått;
  • - tape tape (i fargen på satengbåndet);
  • - lim;
  • - ramme;
  • - blå satinbånd;
  • - tynn sølvtråd.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta rammen, beleg den med lim (det er bedre å bruke varmt lim), og pakk den forsiktig med et satengbånd i en spiral, og prøv å vikle båndet så jevnt som mulig slik at selve rammen ikke er synlig (du trenger for å begynne å lime fra den ene enden av produktet og pakke den til den andre enden uten avbrudd).

Steg 2

Ta deretter polymerleire (mengden materiale avhenger av hvor mange blomster du vil lage), del den i tre deler. Legg blå maling til den ene delen, hvit til den andre, grønn til den tredje, og husk deretter bitene i hendene slik at malingen fordeles jevnt (du trenger omtrent en erte med oljemaling på et stykke stykke valnøttstørrelse. leire).

Trinn 3

Skjær ledningen i biter på fem centimeter, på slutten av hver, lag en liten sløyfe (du må bøye tuppen av ledningen ned med en pinsett).

Ta et lite stykke gul leire i hendene og rull en ert. Koble den til en ledning ved å feste den til øyet. Det viste seg kjernen til blomsten.

Trinn 4

Ta et stykke hvitt leire i ertstørrelse i hendene og rull det slik at du får en dråpeform. Ta den resulterende dråpen i venstre hånd ved den smale kanten, og bruk deretter skarpe saks forsiktig for å kutte delen kryss-til-kryss.

Trykk hver av de resulterende fire delene med fingrene for å lage tynne "kronblad", og koble deretter den resulterende delen med kjernen.

Trinn 5

Ta et stykke grønne leire i erter i hendene og rull det til en dråpe. Klipp den på nøyaktig samme måte, ikke i fire deler, som det forrige arbeidsstykket, så er det bare å bøye de resulterende "bladene" til sidene uten å trykke dem med fingrene.

Koble emnet (beholderen) med blomsten, etter å ha savnet selve blomsten på utsiden av den nedre delen med lim.

Lag den nødvendige mengden hvite og blå farger på samme måte.

Trinn 6

Deretter begynner du å montere rammen. Plasser en blomst på hodebåndet og pakk den med tape, legg til en annen blomst og spol den tilbake. Dermed fest alle blomstene, og prøv å legge dem på felgen så nær hverandre som mulig slik at båndet er usynlig.

Dermed kan du dekorere både hele felgen, og bare en del av den.

Anbefalt: