Hvordan Lage Et Armbånd Med Perler Og Blonder

Hvordan Lage Et Armbånd Med Perler Og Blonder
Hvordan Lage Et Armbånd Med Perler Og Blonder

Video: Hvordan Lage Et Armbånd Med Perler Og Blonder

Video: Hvordan Lage Et Armbånd Med Perler Og Blonder
Video: Hvordan man perler blomstersmykke🌸 2024, April
Anonim

Armbåndet, der det blir brukt blonder, ser spesielt delikat, feminint ut, noe vintage.

Armbånd med perler og blonder
Armbånd med perler og blonder

Blonder som designelement i et armbånd gir det alltid individualitet, noe vintage. Jeg har allerede beskrevet hvordan du kan lage et armbånd av et stykke blonder og et anheng enkelt og raskt. Du må bruke litt mer tid på denne versjonen av armbåndet, men resultatet rettferdiggjør tid og krefter brukt.

For å lage et slikt armbånd med egne hender, trenger du et visst antall perler (det nøyaktige antall perler avhenger av størrelsen og håndleddens omkrets), et stykke blonder, en stiv tynn ledning, 2 krymper og en lås for smykker.

Prosessen med å montere armbåndet er ekstremt enkel, men du må være forsiktig så du ikke får et stygt trådfeste. For å skjule det brukes krymper (spesielle metallperler som må klemmes over knutene).

браслет=
браслет=

Så vi begynner med å sette på halvparten av låsen i den ene enden av ledningen og klemme ledningen med en krymping. Så begynner vi å strenge perlene, veksle dem med bretter av en blonderstrimmel (etter hver perle fester vi blonder brettet i to på ledningen, og prøver å gjøre den tettere pakket rundt perlen). Etter at den nødvendige lengden på armbåndet er nådd, fester vi blonder en siste gang, og fester deretter den andre halvdelen av låsen, skjuler og holder den brettede ledningen med en annen krymping.

браслет=
браслет=

Kanskje dette armbåndet ser spesielt fordelaktig ut når du bruker mellomstore imitasjonsperler. Et slikt armbånd laget av kunstige perler med blonder vil være i stand til å dekorere til og med en kveldskjole. Men hvis du velger flerfargede plastperler, er armbåndet mer egnet for et uformelt utseende på dagtid.

Nyttig råd: i tillegg til blonder, kan du bruke et smalt organza- eller satengbånd, men med blonder vil armbåndet se spesielt delikat og elegant ut.

Anbefalt: