Hvordan Knytte Leggings

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Knytte Leggings
Hvordan Knytte Leggings

Video: Hvordan Knytte Leggings

Video: Hvordan Knytte Leggings
Video: Ferdigplen legging 2024, April
Anonim

Om vinteren vil et barn alltid være maksimalt isolert. Men moderne klær med overvekt av syntetiske stoffer holder ikke alltid varme og tørre i lang tid. Glemte bestemødres måter kan komme til unnsetning - personlig strikkede leggings eller strømpebukser laget av ull. Både varme og miljøvennlige.

Hvordan knytte leggings
Hvordan knytte leggings

Det er nødvendig

  • Ullvekt 150g 80 og 70g i forskjellige farger
  • Strikkepinner nummer 3
  • Krok nr. 2 1/2

Bruksanvisning

Trinn 1

For strikking av leggings eller strømpebukse vil vi bruke strikkestrikk, strikk 1 på 1, "hælmønster", pregede romber.

Beregning av løkker: 25 løkker - 10 cm; 35 rader - 10cm.

Antall masker i hælmønsteret skal kunne deles med 2.

Steg 2

1 rad

1 front, 1 løkke, fjern, uten å binde, tråden bak.

Trinn 3

2 rad

Purl 1, fjern 1 løkke uten å binde tråden foran.

Trinn 4

3 rad

Vi starter i henhold til ordningen til første rad.

Trinn 5

Bruk hjelpetråd til å legge opp 40 løkker, strikk 4-6 rader med glattstrikk. Strikk deretter 5 cm med en strikk på 1 mot 1 i en sirkel med en annen fargetråd.

Trinn 6

Del alle løkkene 6 cm fra begynnelsen av arbeidet, i 2 like store deler. Ikke strikk en del (for løfting) midlertidig. På den andre siden, strikk med et "hælmønster" i alle retninger 3 cm for hælhøyde. Del hælløkkene (20 løkker) i 3 deler: 2 sidedeler, 7 løkker hver; sentralt - 6 løkker.

Trinn 7

For hælen, strikk bare midtdelen, på slutten av radene, strikk 2 løkker sammen - den siste løkken på midtdelen og den første sidedelen. Når det er 6 løkker på nålen og alle sidedelene er bundet til den midtre delen, så er hælen klar.

Trinn 8

På de to vertikale sidene av hælen, støp så mange ekstra løkker som det er fletter. Og strikk i sirkel med strømper. Det burde være flere sløyfer enn i første sett.

Trinn 9

Del de ekstra sløyfene i to like store deler, og trekk dem i begge sider av hælen - foran og bak. For å gjøre dette, strikk 2 løkker sammen så mange ganger du har ekstra løkker.

Trinn 10

Når antall løkker er lik originalen, strikker du fotens lengde. 2-3 cm før slutten av strikkingen av foten, del løkkene i 4 like store deler og i begynnelsen av hver strikk 2 sammen. Trekk de siste 4 løkkene med en nål og tråd. Tåen skal avta.

Trinn 11

Fjern hjelpetråden, legg de resterende løkkene på 2 strikkepinner. Strikk opp fra strikken med glattstrikk. Forsiden av tightsen med en tråd i en farge, og baksiden - med en tråd i en annen farge. For å utvide stedet for trinnet, legg til 20 sløyfer med 18 cm - en sløyfe i hver 3. rad. Etter å ha lagt løkker, strikk de neste 24 cm uten endringer.

Trinn 12

Sy den ferdige delen langs den indre kanten. For sidesømmene, hekle en stripe fra begynnelsen av tåen til slutten av strømpebuksen. Knyt stripen med enkle hekler, koble tightsen foran og bak.

Anbefalt: