Vi Strikker Leggings Med Strikkepinner: Til Og Med En Nybegynner Kan Takle Denne Ordningen

Vi Strikker Leggings Med Strikkepinner: Til Og Med En Nybegynner Kan Takle Denne Ordningen
Vi Strikker Leggings Med Strikkepinner: Til Og Med En Nybegynner Kan Takle Denne Ordningen

Video: Vi Strikker Leggings Med Strikkepinner: Til Og Med En Nybegynner Kan Takle Denne Ordningen

Video: Vi Strikker Leggings Med Strikkepinner: Til Og Med En Nybegynner Kan Takle Denne Ordningen
Video: Strikkezillas Strikketips #19: Dele til bein med magic loop 2024, April
Anonim

Tilnærmingen av termometeret til null får kvinner til å legge til side sommerklær og trekke ut varme gensere og strømpebukser. Og de damene som elsker strikket tilbehør, bør ta hensyn til leggings - de beskytter ikke bare føttene mot kulde, men legger også til en interessant aksent på kvinnetoalettet.

Vi strikker leggings med strikkepinner: til og med en nybegynner kan takle denne ordningen
Vi strikker leggings med strikkepinner: til og med en nybegynner kan takle denne ordningen

Leggings er blant de enkleste produktene, og til og med en nybegynner som bare har mestret direkte strikking av skjerf og hatter, kan håndtere dem. De representerer et enkelt stykke som ikke krever komplekse målinger og skjæring. Implementeringen av dem bør begynne med valget av strikkepinner. For de mest uerfarne er et vanlig par egnet, og for de som ikke er redd for vanskeligheter, er det verdt å ta strømper. Når du bruker sistnevnte, vil lerretet lukkes i en sirkel og uten søm, så de ferdige gamasjerne vil være helt symmetriske. Dette vil redde nålekvinnen fra behovet for å overvåke nøyaktigheten av sømmen når du bruker den.

Lengden på produktet avhenger av eierens preferanse: leggings kan starte over kneet eller i midten av leggen. Den optimale lengden er fra toppen av leggen til overgangen av ankelen til foten, siden lerretet kan strekke seg på knærne. Å starte arbeidet er fra toppen, siden settesiden alltid er smalere enn raden stengt på slutten, og det er hun som vil holde produktet på benet, uavhengig av mønsterets elastisitet. Det anbefales at nybegynnere velger et elastisk bånd - dette enkleste mønsteret er en lettveksling av fremre og bakre løkker.

Du bør ikke strikke leggings bare med ansiktsløkker - et strømpebuksemateriale som passer på leggmuskelen ovenfra vil henge baglignende på ankelen, mens strikken gjentar den anatomiske formen på beinet.

Beregningen av løkkene utføres ved å multiplisere benets omkrets øverst med antall løkker på en centimeter. For å finne den siste verdien, strikkes en liten prøve, hvoretter antall løkker som samles, uten å telle kantene, blir delt på bredden. Løkkene er støpt på to enkle strikkepinner brettet sammen, så blir en fjernet. Dette er nødvendig slik at første rad ikke blir for stram. Når du bruker strømpepinner, fordeles antall sløyfer som er ringt i multipler på 2 jevnt i fire deler.

Den siste sløyfen i hver av de 4 seksjonene skal vrang - dette vil lette overgangen fra en strikkepinne til en annen.

Hver rad strikkes med strikk til den når nedre kant av produktet. Lengden måles med en skreddersentimeter, men det er bedre å sette lerretet på benet under arbeid: utvide, det elastiske båndet kan forkorte lengden. Den siste raden er stengt. Det viser seg å være litt blusset og bredt nok til å overlappe med sko.

Mønsteret kan kompliseres ved å bruke kryssede sløyfer i stedet for vanlige sløyfer i hver 2. rad, eller erstatte frontløkkene med en liten turné. For å fullføre det, må du fylle på en ekstra strikkepinne eller hekle. Antall sløyfer som slås i dette tilfellet, bør være et multiplum av 4.

Turneringen utføres som følger: 1. sløyfe fjernes på hjelpestrikkepinnen som er plassert foran, den andre strikkes med den fremre, deretter returneres den første sløyfen til den tredje og de strikkes sekvensielt med de fremre. Andre rad er i henhold til bildet. I tredje rad strikkes den første løkken med den fremre, og den andre fjernes på hjelpestrikkepinnen som er plassert bak lerretet. Deretter strikkes den 3. og den 2. tilbake tilbake i rekkefølge. Den fjerde raden er i følge bildet. Ordningen gjentas gjennom hele arbeidet.

Anbefalt: