Hvordan Velge En Vannkjøler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Vannkjøler
Hvordan Velge En Vannkjøler

Video: Hvordan Velge En Vannkjøler

Video: Hvordan Velge En Vannkjøler
Video: Vannkjøling - hvordan rense loop for algeguff 2024, Kan
Anonim

Kjøleren er en veldig nyttig enhet som passer både hjemme og på kontoret. Med den moderne livsrytmen, når arbeidet er i full gang og viktige saker avgjøres, vil en kopp varm te eller kaffe være nyttig. Den beste løsningen i denne forstand er en kjøligere. Det er bare viktig å forstå de eksisterende modellene og ta det riktige valget til fordel for en bestemt enhet.

Hvordan velge en vannkjøler
Hvordan velge en vannkjøler

Bruksanvisning

Trinn 1

Forstå hva vannkjølere er. Det er mange modeller på markedet, men det er bare to typer kjølere - flow (vanndispenser) og flaske. Begge typene varmer drikkevann opp til + 95 ° C, og kjøler det ned til + 4 ° C. Hvis dette er nødvendig, bør du vurdere å kjøpe en kjøler som lar deg få brusvann, slike modeller er også i salg.

Steg 2

Utforsk funksjonene til en vannkjøler på flaske. Den er designet for oppvarming og kjøling av renset vann som leveres i 19 liters flasker. Slike beholdere gjør det mulig å kontinuerlig spore antall fulle flasker på lager og foreta en ny bestilling i tide.

Trinn 3

Ulempen med en slik kjøler er at den krever et sted å oppbevare vannflasker; i tillegg må noen bære og installere tunge flasker. Disse flaskene er gjenbrukbare og kan brukes flere titalls ganger. Skylling og desinfisering garanterer ikke alltid fullstendig renhet. Dette er spesielt tilfelle for flasker med hulhåndtak som er vanskeligere å skylle. Som et resultat er flasken ikke immun mot inntrengning av bakterier. Et annet negativt poeng er opphopning av smuss og støv på stedet for montering og festing av flasken.

Trinn 4

Evaluer egenskapene til en kjøler for rennende vann (dispenser). Dispenseren er koblet til vannforsyningen og filtrerer rennende vann. Mekanisk og kjemisk vannrensing i en slik kjøler garanterer 95% rensing. Vanligvis bruker renseren et karbonfilter for å fjerne lukt og smak fra vannet. Fordelene med dispenseren er åpenbare - fraværet av tunge flasker og vanskeligheter med lagring av containere. Det er heller ingen sjanse for å kjøpe falske vann, som kan selges til deg av en samvittighetsløs leverandør.

Trinn 5

Vei alle fordeler og ulemper med begge typer kjølere og ta en beslutning som passer dine preferanser og spesifikke situasjon.

Anbefalt: