De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Chrysocolla

Innholdsfortegnelse:

De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Chrysocolla
De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Chrysocolla
Anonim

Chrysocolla er et mineral som er spesielt vanlig i Peru, USA, Bayern og Sachsen. Oversatt fra gresk betyr navnet "chrysocolla" "gyldent lim". Det er mange varianter av dette mineralet, det er spesielt populært på grunn av dets egenskaper.

Chrysocolla
Chrysocolla

Bruksanvisning

Trinn 1

Chrysocolla varierer i hardhet og farge. Det er mineraler i blå, grønn, smaragd, lilla og nesten svarte nyanser. Avhengig av hardhetsgrad, kan steinene skinne med en metallisk eller glassaktig glans. Chrysocolla brukes oftest som en dekorativ stein for å lage smykker.

Steg 2

Healere anbefaler å bruke de helbredende egenskapene til chrysocolla i tilfelle "kvinnelige" sykdommer eller betydelige menstruasjonsforstyrrelser. Mineralet er i stand til å helbrede mange sykdommer forbundet med halsen og luftveiene. Det anbefales å bruke den mot astma, kronisk bronkitt, skjoldbruskkjertelsykdommer og for å styrke immunforsvaret.

Trinn 3

I tillegg til de medisinske egenskapene har chrysocolla også en tonisk effekt på kroppen. Hvis du bruker anheng, armbånd, øreringer og perler fra dette mineralet, er søvn normalisert, kraft og godt humør dukker opp. Det anbefales å bruke den spesielle effekten av chrysocolla under stress, depresjon eller sterk psykologisk nød.

Trinn 4

I form av en talisman kan chrysocolla bidra til å tiltrekke lykke til de menneskene hvis aktiviteter er forbundet med mental stress - forskere, forskere, matematikere, professorer. I magi brukes dette mineralet mest til meditasjon.

Trinn 5

Chrysocolla-sjarm skremmer bort mørke krefter og avlaster en person for fobier. Men kvinner anbefales å bruke slike talismaner for å forbedre femininitet og attraktivitet. Chrysocolla regnes også som et symbol på moderens prinsipp, derfor ble mineraldeler i gamle dager ofte båret med seg av gravide som ikke delte seg med amuletter under fødselen.

Anbefalt: