De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Krysoprasen

Innholdsfortegnelse:

De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Krysoprasen
De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Krysoprasen

Video: De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Krysoprasen

Video: De Helbredende Og Magiske Egenskapene Til Krysoprasen
Video: Den Magiske Sten Del 1 2024, April
Anonim

Chrysoprase er en av de mest mystiske steinene. Den brukes til å behandle mange sykdommer, pleide å lage amuletter og talismaner, men den mest fantastiske egenskapen til krysoprasen er den magiske beskyttelsen til eieren.

Chrysoprase
Chrysoprase

Bruksanvisning

Trinn 1

Siden eldgamle tider har krysoprasen blitt ansett som en av de kraftigste måtene å bekjempe negative følelser og onde krefter. Steinen er i stand til å lindre indre angst, mareritt og selvtillit.

Steg 2

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot de unike egenskapene til krysopras i forhold til eieren. Faktum er at denne steinen kan kalles en virkelig beskytter av mennesket. Det antas at krysopras kan hevne den fornærmede eieren, beskytte ham mot det onde øye eller skade, og til og med rapportere om faren. Steinen informerer om en forestående katastrofe eller dårlige nyheter ved å endre farge. Hvis krysoprasen blir overskyet, er dette det første tegnet på noe dårlig.

Trinn 3

Chrysoprase hjelper ikke alle. Fakta er at steinen ikke godtar sinne, løgner og misunnelse i det hele tatt. Hvis eieren stadig er misunnelig på andres suksesser eller ønsker noen skade, vil krysopras ikke bare ikke hjelpe en slik person, men kan også hevne seg og tiltrekke seg konstante svikt i virksomheten.

Trinn 4

Hvis du er foranderlig i humør og preferanser, vil krysoprasje hjelpe deg med å bli mer ansvarlig og målrettet. Denne steinen er spesielt egnet for de som kaster ny begynnelse, og bytter raskt fra en interesse til en annen.

Trinn 5

Chrysoprase har også helbredende egenskaper. Steinen forbedrer den generelle fysiske og psykologiske tilstanden til en person, øker vitaliteten og gir energi. Chrysoprase er i stand til å ha en gunstig effekt på nervesystemet og øke ytelsen til hjernen. Imidlertid er krysopras smykker ikke anbefalt for personer som lider av hjertesykdom.

Anbefalt: