Hvordan Komme Overens Med Væren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Overens Med Væren
Hvordan Komme Overens Med Væren

Video: Hvordan Komme Overens Med Væren

Video: Hvordan Komme Overens Med Væren
Video: Projektbåd uden at bruge penge - skib sker Spring over! 2024, April
Anonim

Forening med en sta, villvillig, frihetselskende og samtidig en så pålitelig Væren kjennetegnes av uforutsigbarhet og lidenskap. Hvis du ikke fikserer småtterier og ikke viser overdreven overholdelse av prinsipper, er det fullt mulig å komme overens med en slik mann. Men en kvinne må jobbe hardt for dette.

Hvis den valgte er Væren
Hvis den valgte er Væren

Bruksanvisning

Trinn 1

Væren-mannens karakter er uavhengig, så han tolererer ingen sjakler. Måter for ham kan være hva som helst, for eksempel behovet for å sørge for en familie eller oppfyllelsen av "ekteskapsplikt". Dette skjer imidlertid bare hvis noe blir pålagt. Hvis ektefellen din er Væren, må du skape betingelser for ham som ligner testamentet. Vil du møte venner? Ikke noe problem, la ham ta litt distraksjon fra familiens hverdag. Fortalte en kvinne at du kjenner et par pliktkomplimenter? Ikke lag scener med sjalusi, det er viktig for Væren å føle seg "i form", dessuten er det lite sannsynlig at disse komplimenter blir fulgt av en fortsettelse.

Steg 2

Væren verdsetter uavhengighet og uavhengighet hos kvinner, men de anerkjenner lederskap i forhold eksklusivt for seg selv. Derfor innebærer det å leve sammen med Væren hans lederskap i familiesaker. Og dette bør tas i betraktning med en gang - før du kobler livet ditt til ham. Hvis du er tilhenger av feminisme, er det lite sannsynlig at en allianse med en Væren-mann vil lykkes. Men hvis du kjennetegnes av en behagelig karakter og ikke har noe imot at det siste ordet alltid blir liggende hos mannen din, vil ekteskapet med Væren være blottet for konflikter.

Trinn 3

Væren trenger sårt forståelse og moralsk støtte fra deres sjelevenn. Vær derfor alltid Værenes mann den nærmeste, kjæreste og forståeligste personen. Ikke la ham glemme at du også har karakter. Det er imidlertid verdt å vise karakter når Væren av deres oppførsel virkelig tvinger deg til å gjøre det.

Trinn 4

Væren menn er forferdelige eiere. De vil ikke tolerere sviket til sin elskede kvinne og til og med hennes lette flørting med en annen mann. Derfor, hvis du vil at din forening med Væren skal være sterk og lykkelig, bør denne mannen bli den eneste for deg. Forresten, ikke glem å fortelle Væren fra tid til annen om hans eksklusivitet.

Anbefalt: