Hvordan Komme Opp Med En Interessant Fotosession Med Et Barn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Opp Med En Interessant Fotosession Med Et Barn
Hvordan Komme Opp Med En Interessant Fotosession Med Et Barn
Anonim

Ideer for en fotografering med barn er enklest å komme på med utgangspunkt i alderen til et bestemt barn, samt om foreldrene ønsker å delta i fotograferingen. Før du skyter, er det best å kommunisere med barnet og foreldrene for å forstå tilbøyelighetene, skissere hovedpoengene i fotosesjonen og velge rekvisitter.

Barn
Barn

Fotosamlinger med babyer

Babyer er de "enkleste" modellene for fotografering. Det er lett å jobbe med dem: et barn under ett år er sjarmerende både sovende og våken. Bilder av barn i kurvkurver dekket med lyse tepper er veldig søte. Utmerkede minneverdige bilder kan tas med såpebobler eller ballonger som stiger opp, som enhver baby refleksivt løfter øynene til. Krypende babyer kan fotograferes med et favorittleke eller kjæledyr: bilder med kattunger eller valper er spesielt rørende. Hvis du fotograferer i et studio, er det en god ide å bruke morsomme kostymer eller hatter, for eksempel hatter med stiliserte kaninører, for en interessant skyting.

Filming av barn 1-5 år

Barn mellom 1 og 5 år kan være "bøk". For at fotosesjonen skal lykkes, er det nødvendig å kommunisere med barnet på forhånd og fremkalle positive følelser hos ham. Vanligvis er barn i denne alderen grådige etter nye leker: du kan gi gutten en ny bil, og jenta - et par dukker og fange dette øyeblikket. Generelt kan en fotoseanse med leker alltid vise det "virkelige" ansiktet til et barn når han er veldig lidenskapelig opptatt av noe. Studiofotografering kan skremme et barn (sterkt retningslys, ukjent atmosfære), så for denne alderen er utendørs fotografering best - for eksempel å gå i parken. En interessant fotosession kan vise seg med karnevalkostymer av god kvalitet: jenter vil gjerne spille prinsesser og trollkvinner, og gutter vil spille pirater, riddere eller indianere.

Filming for barn over 5 år

Barn over 5-7 år forstår allerede fullt ut hva en fotosession er og kan med glede “komme inn i bildet”. Du kan samarbeide med dem, komme på noen små ting sammen, basert på barnas natur. Jenter i denne alderen vil virkelig være som voksne, så du kan ta bilder av dem som leker med mors smykker. Generelt sett, for enhver fotosession med barn, er familiebilder i samme klær som mamma eller pappa alltid veldig fordelaktig. For dette er det spesielle "familietøy" som du kan be om å kjøpe til skudddagen.

Fotosessioner med tenåringer kan også bli ganske utfordrende på grunn av aldersegenskaper. Den mest interessante skytingen kan vise seg hvis du tar hensyn til barnets hobbyer. For eksempel kan en student fra en musikkskole bli bedt om å spille et instrument, og en student av en “kunst” kan bli bedt om å holde maling og børster. En fotografering av tenårene gjøres best under naturlige forhold, bedre i selskap med jevnaldrende venner.

Anbefalt: