Hvordan Dekorere Skøyter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Skøyter
Hvordan Dekorere Skøyter

Video: Hvordan Dekorere Skøyter

Video: Hvordan Dekorere Skøyter
Video: Hvordan lage VANILJECUPCAKES 2024, Kan
Anonim

Glatt is, glitrende kniver med kunstløp - dette er en forlokkende skøytebane. Liker du å skrive ispirouetter eller bare skate med venner? Uansett forbedrer denne fantastiske aktiviteten humøret ditt. Du kan forbedre humøret ditt enda mer ved å dekorere favorittskøytene dine.

Hvordan dekorere skøyter
Hvordan dekorere skøyter

Det er nødvendig

Rhinestones, paljetter, perler, et ark papir, blyant, alkohol, superlim, neglelakk med en vanlig og tynn børste i forskjellige farger, flette, snor, dobbeltsidig tape, pels, lær, nylonstrømpe, nål, tråd, bomull vattpinner, permanent markør

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta rhinestones, paljetter, perler og lage en foreløpig tegning eller ornament av dem på et ark papir. Tørk av den delen av bagasjerommet som vil være dekorert med alkohol eller en hvilken som helst alkoholholdig løsning. Gjør dette for å feste overflaten på bagasjerommet bedre til innredningen.

Steg 2

Tegn en skisse på bagasjerommet med en tynn blyant. Start med å påføre lim på et lite område av designet. Fest de nødvendige dekorative elementene til dette stedet. Hvis tegningen er stor, fortsett å fylle den stykke for stykke. Fullfør sammensetningen med lette monogrammer malt med neglelakk (med en tynn børste). Ikke bruk skøyter i to til tre dager, slik at limet tørker bedre.

Trinn 3

Pynt med flette og ledning. Merk tegningen med en blyant. Ta dobbeltsidig tape og fest den på en av linjene i det forhåndstrykte designet. Lim tapen på det dobbeltsidige båndet. Lim resten av båndet eller ledningen gradvis i korte linjer. Fullfør sammensetningen med biter av pels eller lær - det er bedre å lime dem på.

Trinn 4

Et annet alternativ for å dekorere skøyter. Ta på deg en del av nylonstrømpen på støvelen slik at den øvre delen kan gjemmes i støvelen, og den nedre delen kan kuttes og festes under støvelen med en nål og tråd. Sy pailletter, perler, rhinestones, flette osv. Til strømpen. Dette innredningsalternativet lar deg legge til eller endre dekorasjoner når som helst og derved lage nye kunstneriske mesterverk.

Trinn 5

Ta noen flasker neglelakk. Det er bedre hvis det blant dem er lakker med en tynn børste designet for å male manikyr. Forbered en skisse eller lag en skisse ad hoc. Plukk opp lakken på en bomullspinne og tegn store elementer av bildet med en jabbing-bevegelse. Mal de finere detaljene med lakk med en vanlig børste. Påfør miniatyrlinjer med den tynneste børsten. Ta en permanent markør og legg til noen flere strøk for å berike innredningen. Pynt sammensetningen med rhinestones limt til limet.

Anbefalt: