Hvordan Lære å Lage En Tatovering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Lage En Tatovering
Hvordan Lære å Lage En Tatovering

Video: Hvordan Lære å Lage En Tatovering

Video: Hvordan Lære å Lage En Tatovering
Video: lag din egen tatovering 2024, April
Anonim

Hvis du liker kroppsmaling, hvis du har kunstnerisk erfaring og smak, er ditt kall sannsynligvis å få tatoveringer. Imidlertid er ikke alle ovennevnte kvaliteter nok for dette. Slikt delikat arbeid må læres. Alle kan gjøre dette, men bare noen få utvalgte vil lykkes. Kanskje du er en av dem.

Hvordan lære å lage en tatovering
Hvordan lære å lage en tatovering

Det er nødvendig

  • - magasiner med bilder,
  • - blyant,
  • - viskelær,
  • - papir,
  • - penger,
  • - tatoveringsmaskin.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, bla gjennom blader, kataloger med tatoveringsbilder, bli kjent med de mest interessante av dem og legg merke til noen punkter som må tas i betraktning i dette arbeidet. Tegn en tatovering ved hjelp av din individuelle stil. Disse skissene vil hjelpe deg med å analysere, evaluere deg selv, og vil også være nødvendig i fremtiden.

Steg 2

Hvis du har en kjent tatoveringskunstner, er dette en flott mulighet til å få en mesterklasse fra ham ved å være til stede og observere fremdriften i arbeidet hans. Generelt kan du be hvilken som helst mester om denne tjenesten, men dette vil kreve noen materialkostnader. Et ubetinget pluss for deg kan være kjent med maskinen som brukes til å tegne (hvis du setter en enkel blyant i blekkholderen, så kan du for en stund "føle" apparatet, noe som vil hjelpe deg i fremtiden).

Trinn 3

Lag en portefølje av arbeidet ditt, trykt på papir tidligere, og gå med til "erobre" tatoveringssalonger i hjembyen din. I dag gir mange av dem treningsmuligheter i en periode på flere måneder. Selvfølgelig kan du ikke unngå å bruke penger, kostnadene for klasser er ganske store.

Trinn 4

Hvis du ikke har den nødvendige materialbasen, men du har ubetinget talent, kan direktøren for tatoveringsalongen møte deg halvveis og tilby gratis kurs med påfølgende opplæring. Dette alternativet bidrar også til tidlig opplæring (dette er i arbeidsgivers interesse). I tilfelle ingen av de foreslåtte banene av en eller annen grunn ga resultater, kan du prøve å delta på så mange forskjellige temaseminarer som mulig, gjøre de "nødvendige bekjentskapene" og gjøre et nytt forsøk etter noen uker eller måneder.

Trinn 5

Gi porteføljen din til så mange mennesker som mulig, spør deres mening, trekk passende konklusjoner. I utstillingslokaler viser du arbeidet ditt med tillit, og viser et urokkelig ønske om å lære. Hvis de gir deg et verdig tilbud med behovet for å flytte, er du enig, for dette kan være en god start.

Trinn 6

I løpet av kursene, prøv å lytte nøye til spesialister, ikke gå glipp av teoretiske og praktiske leksjoner. På slutten av opplæringen vil du få en modell for arbeid, og fremtiden din avhenger av hvor godt du fullfører oppgaven (hovedpoenget her er å holde roen og en jevn hånd). Gå mot målet ditt med et selvsikkert skritt, og da blir resultatet positivt.

Anbefalt: