Hvordan Få En Midlertidig Henna-tatovering Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Midlertidig Henna-tatovering Hjemme
Hvordan Få En Midlertidig Henna-tatovering Hjemme

Video: Hvordan Få En Midlertidig Henna-tatovering Hjemme

Video: Hvordan Få En Midlertidig Henna-tatovering Hjemme
Video: Hvordan setter man på en midlertidig tatovering 2024, April
Anonim

Siden eldgamle tider har folk prøvd å dekorere kroppene sine på forskjellige måter. En av dem tatoverer huden. Imidlertid er ikke alle i stand til å tåle smerte eller bli eier av et "evig bilde", og mange ønsker å skille seg ut fra mengden med et originalt mønster på huden. I dette tilfellet kan du få en midlertidig henna-tatovering hjemme.

midlertidig henna tatovering hjemme
midlertidig henna tatovering hjemme

Det er nødvendig

  • - henna;
  • - vann;
  • - Eukalyptus olje;
  • - en sprøyte uten nål;
  • - markører og cellofan;
  • - sitronsaft;
  • - sukker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Rengjør og avfett området der du vil få din midlertidige henna-tatovering hjemme. Dette kan gjøres med sprit, en skrubb eller en rensende tonic.

Steg 2

Forbered malingsløsningen. For å gjøre dette, bland en del henna med fire deler vann og tilsett 2-3 dråper eukalyptusolje.

Trinn 3

Tegn omrisset av tegningen på kroppen med en tusj. For å gjøre en midlertidig henna-tatovering hjemme mer nøyaktig, er det bedre å bruke en sjablong - tegne et bilde på cellofanfilm og trykk det på huden.

Trinn 4

Bruk en sprøyte uten nål for å dekke mønsteret med henna. Fjern overflødig fargestoffløsning med bomullsull i tide, uten å vente på at hennaen tørker.

Trinn 5

For å sikre designet, spray det med hårspray og la kunsten tørke godt. For å gjøre fargen på tatoveringen mer mettet, bør den tørkes i direkte sollys eller en ultrafiolett lampe.

Trinn 6

For å gjøre hennaen bedre absorbert, kan du behandle tatoveringsstedet med sitronsaft (bland to ss juice med en spiseskje sukker).

Trinn 7

Etter at du har laget en midlertidig henna-tatovering hjemme, ikke bruk såpe, prøv å unngå kontakt med vann og mekanisk belastning på huden, smør tegningen med vegetabilsk olje før vannbehandlinger. Dette vil holde tatoveringen lys og vakker i mye lenger tid.

Anbefalt: