Hvordan Lage Roseolje Hjemme

Hvordan Lage Roseolje Hjemme
Hvordan Lage Roseolje Hjemme

Video: Hvordan Lage Roseolje Hjemme

Video: Hvordan Lage Roseolje Hjemme
Video: Hvordan lage nigiri sushi 2024, April
Anonim

Rose olje er en ekte eliksir av ungdom for huden, siden den har mirakuløse kosmetiske egenskaper. Dette produktet glatter huden perfekt, gir næring, gjør den mer elastisk, fast og myk.

Hvordan lage roseolje hjemme
Hvordan lage roseolje hjemme

Det er mange metoder for å lage roseolje hjemme, nedenfor er de enkleste alternativene.

Oppskrift en

Du vil trenge:

- fire glass rosenblader;

- 300 ml uraffinert olivenolje;

- en krukke med lokk.

Det er nødvendig å legge to glass rosenblader i en krukke (bare friske kronblader er passende), fyll dem med olje, lukk krukken med et lokk og legg den på et kjølig mørkt sted i to uker. Over tid må du sile den resulterende blandingen gjennom osteklut. Ha igjen to glass roser (friske) i en ren krukke og fyll dem med den silede blandingen. Lukk glasset med lokk, sett det på et kjølig, mørkt sted i fem til syv dager, og sil deretter. Rosenoljen er klar. Det er bedre å oppbevare den i en mørk glassbeholder.

Andre oppskrift

Du vil trenge:

- 300 g granulert sukker;

- tre glass roser;

- en liters krukke med lokk.

Det er nødvendig å helle 150 g sand i krukken, deretter plassere rosenbladene tett på den (du må trykke den forsiktig), hell deretter ytterligere 150 g sand på toppen av dem, lukk krukken med et lokk og fjern den på et mørkt sted i minst tre måneder. Over tid dannes en ganske tykk masse i krukken, den må filtreres gjennom osteklær. Den resulterende blandingen er roseolje.

Hvis du bestemmer deg for å lage roseolje hjemme, husk at bare ferske kronblader er egnet for tilberedning, dessuten samlet fra roser som blomstret for to eller tre dager siden. Det er disse kronbladene som har den mest uttalt lukten og en høy konsentrasjon av essensiell olje.

Anbefalt: