Hvordan Lære å Sjonglere Med Ballen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Sjonglere Med Ballen
Hvordan Lære å Sjonglere Med Ballen

Video: Hvordan Lære å Sjonglere Med Ballen

Video: Hvordan Lære å Sjonglere Med Ballen
Video: HOW TO JUGGLE 3 BALLS - Tutorial 2024, Mars
Anonim

Å lære å sjonglere er vanskelig nok, men tålmodighet, dedikasjon og konstant trening vil tillate deg å utvikle dette talentet i deg selv. Det er bedre å starte med en ball, velge små alternativer med minimal sprett, for eksempel bordtennisballer eller bare poteter.

sjongler ballen
sjongler ballen

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første øvelsen utvikler følelsen av ballen og lærer hendene å bevege seg riktig. Du må ta en ball og kaste den fra hånd til hånd i øyehøyde, mens du kaster ballen nærmere kroppssenteret og fanger den i kanten, det vil si at hendene skal "gå" i prosessen.

Steg 2

I neste trinn kan du starte treningen med to baller. For å gjøre dette må du kaste dem fra hånd til hånd.

Trinn 3

Du kaster den første ballen til maksimal høyde med høyre hånd, og når den er på toppen, kaster du den andre ballen med venstre hånd. Følgelig må den første ballen fanges med venstre hånd, og den andre med høyre.

Trinn 4

Først kan den andre ballen ganske enkelt overføres til høyre, og beregne den optimale flygehøyden til den første ballen for å utføre operasjonen med den andre. Deretter kan du gå videre til et lavt kast av den andre ballen, og deretter trene øvelsen med maksimal høyde.

Trinn 5

Det vanskeligste er å håndtere tre baller, så du trenger bare å gå videre til å øke antall baller når du enkelt kan håndtere to. For øvelsen må du ta en ball i venstre hånd og to i høyre.

Trinn 6

Du kaster den første ballen fra høyre hånd når den når maksimal høyde du kaster ballen fra venstre hånd.

Trinn 7

Fang den første ballen med venstre hånd, og kast raskt den siste tredje ballen fra høyre hånd, ta den andre ballen fra venstre hånd med den.

Trinn 8

Som et resultat, ta den siste ballen med venstre hånd, og to baller er i venstre hånd og en i høyre.

Trinn 9

Nå må du utføre øvelsen i omvendt rekkefølge. Dette er hovedprinsippet som må forstås, og da forblir saken liten, du trenger bare å øke stabiliteten i sjongleringen og øke hastigheten.

Anbefalt: