Hvordan Lære å Sjonglere Med Tre Baller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Sjonglere Med Tre Baller
Hvordan Lære å Sjonglere Med Tre Baller

Video: Hvordan Lære å Sjonglere Med Tre Baller

Video: Hvordan Lære å Sjonglere Med Tre Baller
Video: Tutorial - Learn How To Juggle 3 Balls 2024, April
Anonim

Sjonglering er en form for sirkuskunst. I sin enkleste form består den i å kaste forskjellige gjenstander fra en hånd til en annen. Dette trikset ser enkelt ut utenfra, men det tar litt tid å mestre.

Hvordan lære å sjonglere med tre baller
Hvordan lære å sjonglere med tre baller

Baller

Først og fremst må du finne de riktige ballene. De skal passe komfortabelt i hånden, være små og lette. Hvis du nettopp har begynt å sjonglere, velger du små baller. Det er også ønskelig at kulene ikke er for elastiske. Disse ballene vil ikke sprette av gulvet når du slipper dem, du trenger ikke å løpe etter dem. Du kan lage slike baller selv ved å fylle for eksempel tennisballer med sand.

En ball

For å lære å sjonglere med tre baller, må du mestre teknikken for å kaste, en ball er nok for dette. Ta den i høyre hånd og kast den slik at den blir en bue før du treffer venstre hånd. På toppen av flyet skal ballongen nå øynene dine, dette er den optimale høyden. Hvis du kaster den for høyt, vil det være vanskelig for deg å holde orden på de andre ballene. Med et svakt kast, vil du bli tvunget til å manipulere dem veldig raskt. Prøv å gjøre sirkulære bevegelser med hendene, som om du øser dem innover. Slik vil du jobbe når du har tre baller i hendene.

To baller

Sjonglering med to baller vil være noe vanskeligere. Ta en ball i hver hånd. Kast ballen i høyre hånd. Så snart den når maksimal høyde (nivået på øynene dine), kast ballen i venstre hånd. Husk at kulene må bue i flukt. Som et resultat må du først fange ballen med venstre hånd og deretter med høyre. Når du sjonglerer er det veldig viktig å ikke holde ballene for tett, håndflatene dine skal være avslappede og litt åpne. Arbeid med to baller til bevegelsene dine blir automatiske. Å flytte til den tredje ballen etter det vil være lett nok.

Tre baller

Prinsippet om å sjonglere med tre baller er det samme som med to. Nå må du kaste den tredje ballongen når den andre ballongen når sin maksimale flyhøyde. Ta to kuler i høyre hånd og en til venstre. Kast den første ballen fra høyre hånd. Så snart den når toppunktet, kast ballen i venstre hånd. Når denne ballen når øynene dine, kast den andre ballen som ligger i høyre hånd. Som et resultat vil du ha to baller i venstre hånd og en i høyre side. Dette trikset kan virke skremmende i begynnelsen. Ikke prøv å gjenta det med en gang med kontinuerlig sjonglering. Kast alle tre ballene en gang og stopp deretter. Gjør dette til du blir vant til alle bevegelsene og først da begynner fullverdig sjonglering.

Anbefalt: