Hvordan Lage Skjellsmykker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Skjellsmykker
Hvordan Lage Skjellsmykker

Video: Hvordan Lage Skjellsmykker

Video: Hvordan Lage Skjellsmykker
Video: Hvordan lage smykker | Håndlagd anheng i sølv med topas 2024, Kan
Anonim

På kysten tilbys turister et stort utvalg av originale smykker laget av bisarre skall. Men skjellene på bløtdyrene, som smykkene er laget av, ligger ofte rett under føttene til ferierende. Det er nok å samle inn høykvalitetsmateriale og lage et sett med smykker på din fritid, som ikke kan vise seg å være verre enn en kjøpt til sjøs. En slik gave vil spare budsjettet og vil glede ikke bare deg selv, men også dine nærmeste.

Hvordan lage skjellsmykker
Hvordan lage skjellsmykker

Det er nødvendig

  • - skjell;
  • - bore;
  • - fargeløs lakk;
  • - kjede;
  • - Fiskesnøre;
  • - perler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Sett deg selv som mål å samle naturlig materiale i form av skjell av de mest forskjellige former under sjøferien din. Hvis det er nok tid, er det verdt å gjennomgå råvarene på forhånd, for ikke å bære det ødelagte materialet. I tillegg vil utflukter til butikker som selger smykker fra sjømat gi muligheten til å lage en idébank som senere kan gjøres om til virkelighet.

Steg 2

Sorter de oppsamlede skallene grundig, fjern smuss og vask med en tannbørste. Sorter råvarer etter form, størrelse og farge. Bestem den optimale plasseringen for hullet for hver vask. Du kan lage et hull med en tynn boremaskin eller dremel. I alle fall er materialet veldig skjørt, så manipulasjoner må utføres med ekstrem forsiktighet. For ekstra glans og bedre bevaring av skallene, dekk med en fargeløs lakk.

Trinn 3

For å lage et sett med perler (eller halskjeder), øreringer og armbånd, er det bedre å velge det samme tilbehør. Basen kan være en sølv- eller gullkjede med store lenker eller små perler som er ispedd skjell. Kjeder av hvilken som helst lengde og størrelse på koblinger, samt festemidler til smykker, kan kjøpes i spesialbutikker.

Trinn 4

For å lage et armbånd fra en kjede, må du først skille det nødvendige antall fragmenter med hovedlenker som du vil feste skallene på. Åpne de ytterste leddene, fest den ene på armbåndet, og sett den andre inn i hullet i skallet og lukk. For armbåndet, velg en praktisk lås og fest til produktet. Det samme utførelsesprinsippet kan brukes når du lager halssmykker. For øreringer, lag blanke kjeder av forskjellige lengder, på nederste kant som fester skjell. Kombiner de øvre kantene med en ring fra kjedet, og fest den på baugen.

Trinn 5

For å lage produkter med et annet materiale, trenger du perler eller små perler. Dekorasjoner laget av små hvite eller brune skjell med fusiform form ser spesielt vakre ut. Ta en fiskelinje, en spesiell ledning eller tråd for å lage perler og streng små skjell, og veksl dem med perler. Sistnevnte kan brukes i forskjellige mengder. Det er tillatt å bruke både en fargespekter og en kontrast. På samme måte kan du lage perler, om nødvendig, i flere nivåer. Øredobber laget av små haugformede krøllete skall vil utfylle utseendet.

Anbefalt: