Hvordan Lage Din Egen Mannequin Til Smykker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Din Egen Mannequin Til Smykker
Hvordan Lage Din Egen Mannequin Til Smykker

Video: Hvordan Lage Din Egen Mannequin Til Smykker

Video: Hvordan Lage Din Egen Mannequin Til Smykker
Video: Ansikt, nakke, dekollettmassasje for tynn hud Aigerim Zhumadilova 2024, Kan
Anonim

Når skrin sprenges med store mengder forskjellige smykker, blir det vanskelig å finne riktig smykke. Situasjonen kan forbedres ved å lage en spesiell holder. Skyltdocken lar deg henge opp smykker slik at alt du trenger er tilgjengelig.

Hvordan lage din egen mannequin til smykker
Hvordan lage din egen mannequin til smykker

Plastdukke for oppbevaring av smykker

Det vil være praktisk å henge øreringer og armbånd på en slik mannequin. I en håndverksbutikk, kjøp et stykke tre å feste utstillingsduken til. Den består av en rund stabil base og en lang aksel.

Skjær fire stykker fra ledningen slik at ved å bøye hver av dem i to, får du ønsket størrelse på kroken som smykkene skal henges på.

Plasser en liten perle over ledningen, sentrer den og vri de to frie metallendene til en pinne. Dermed lag alle fire emnene.

Bruk folie til å skissere en kvinneskikkelse uten hode og armer på skaftet til et mannequin av tre. Pakk og smuldre folien for å skape ønsket lindring. Ta deretter en selvherdende polymerleire og dekk til hele formen, og forsterk og fullfør formene.

I stedet for plast kan du bruke papier-maché. Lag en homogen masse med hendene ved å blande billig toalettpapir med PVA-lim. Dekk foliedekken med den.

Sett de snoede ledningspinnene i utstillingsduken. To stykker vil være i stedet for hendene, og to kroker blir satt inn i nakken. Fjern deretter ledningen og la håndverket tørke helt ved romtemperatur.

Når dukken er tørr, glatt overflaten med sandpapir. Stedene som vil være synlige under klærne, bør være spesielt pene og glatte. Farg overflaten med akrylmaling og belegg deretter med akryllakk.

Det er praktisk å male små deler med en neglefil eller sandpapir på en svamp.

Lag klær til utstillingsduken. Lim stoffet i henhold til figuren med en limpistol. Prøv å koble forskjellige stykker sammen som om de var sømmene til ekte klær. For dekor, bruk flett, paljetter, kjeder. For å lukke bunnen av stativet, kan du legge en fantastisk guipure eller tyllsmykker under bunnen av kjolen.

Hell lim i hullene i utstillingsduken og fest ledningspinnene på dem. Når limet er tørt, bøy du ledningen slik at smykkene ikke faller av.

Hvis du ikke vet hvordan du skal skulpturere, kan du lage en figur til en mannequin av en Barbie-dukke. Fjern hodet og armene fra dukken, legg beina sammen og pakk tett med tape. For stativet, bruk et bredt og dypt deodorant- eller barberskumlokk. Legg dukkens føtter i den og fyll den med alabast. Kle opp dukken og lim den vridde ledningen inn i hullene for armene og inn i nakken, og danner kroker fra den.

Byste for smykker

Det vil være praktisk å henge kjeder, halskjeder og perler på en slik holder. Tegn eller skriv ut en byste. Det kan være enten med et hode eller uten det, bare med en nakke. Overfør bildet til tykt kryssfiner og klipp det ut med et stikksag.

Slip alle kantene og dekk arbeidet ditt med akrylmaling. Lim en blokk på baksiden og skru inn et par kroker i den slik at bysten kan festes til veggen. Blokken forhindrer at arbeidet ditt holder seg tett til veggen, og du kan henge kjettingene på dummyen.

Anbefalt: