Hvordan Lage Deigfigurer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Deigfigurer
Hvordan Lage Deigfigurer

Video: Hvordan Lage Deigfigurer

Video: Hvordan Lage Deigfigurer
Video: Hjemmelagde Pitabrød 2024, Kan
Anonim

Deighåndverk lager egentlig ikke mat. Dette er allerede kunst. Og dessuten er dette en god gave. Du kan lage en rekke leker av deigen, og deretter dekorere dem med maling: gouache, akvareller eller matfargestoffer. Det viktigste er at deigen skal være salt.

Hvordan lage deigfigurer
Hvordan lage deigfigurer

Det er nødvendig

    • Mel - 3 kopper;
    • Salt - 2 kopper;
    • Vann - 1 glass;
    • Maling og børster for fargestoffer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst knead ingrediensene til en slik konsistens at den resulterende deigen ikke holder seg til hendene dine, så vel som til oppvasken. Tilsett litt mer salt eller omvendt vann mens du tilbereder deigen. Alt kommer an på hvor tykk deigen blir. Eksperimenter gjerne med konsistens.

Steg 2

Nå kan du støpe noe håndverk fra den ferdige deigen, for eksempel figurer av menn, eventyrhelter, dyr og hva hjertet ditt ønsker. Etter det må de ferdige figurene tørkes. Den kan tørkes ved romtemperatur, spesielt hvis figurene er små og ikke veldig store. Eller du kan tørke den i ovnen ved en temperatur på 120-140 grader Celsius. I store figurer er det nødvendig å punktere innvendig for bedre og raskere tørking.

Trinn 3

Farge figurene. Du kan bruke akvarell og legge til PVA-lim på den, og deretter bruke denne blandingen. Dette vil holde malingen mye bedre.

Anbefalt: