Vi Syr En Lekeslange Fra Sokkene

Vi Syr En Lekeslange Fra Sokkene
Vi Syr En Lekeslange Fra Sokkene

Video: Vi Syr En Lekeslange Fra Sokkene

Video: Vi Syr En Lekeslange Fra Sokkene
Video: В российских магазинах нашли сорт сыра, к которому почти нет претензий 2024, April
Anonim

Dette enkle kosedyret er et flott alternativ for felles kreativitet med barn. Dessuten kan dette leketøyet være nyttig i den kalde årstiden.

Vi syr en lekeslange fra sokkene
Vi syr en lekeslange fra sokkene

mange flerfargede sokker. Prøv å velge sokker som har samme bredde for å gjøre jobben din enklere. Se også etter sytråd, to knapper eller perler, et stykke rødt bånd eller et stykke rødt stoff, fyllmateriale til leker.

Hvis du ikke vil kjøpe spesialmateriale til stapping av leker, bruk bomullsull, syntetisk vintermiddel fra en gammel pute).

1. Etter at du har valgt et tilstrekkelig antall sokker av samme bredde, klipp av hælene og sokkene fra dem. Du skal bare ha de rette, mønstrede delene.

2. Sy sylindrene du fikk av sokkene i trinn 1 i ett stort rør.

Vi syr en lekeslange fra sokkene med egne hender
Vi syr en lekeslange fra sokkene med egne hender

3. Sy den ene siden av røret (dette vil være slangens hale). Fyll slangen med polstring.

4. Før du syr hodet, må du sy på knappene og et stykke båndtunge. Skjær endene av båndet for å mer nøyaktig skildre slangens forkledede tunge.

Hvis du ikke finner sokker med samme bredde, må du sy de bredeste før du syr, ellers vil slangen din gjøre et merkelig inntrykk.

Hvordan bruke en slik slange? Den mest åpenbare måten er å feste ringene (med iøynefallende masker i bunnen) slik at du får en rund pute. Den kan brukes som en pute eller setepute til en stol. Et annet alternativ er egnet for de som er for late til å lime en balkong eller et vindu (og det er ingen penger til å reparere en balkongdør eller et gammelt vindu). Bare plasser slangen nær døren, på gulvet eller på vinduskarmen, og den vil beskytte deg mot sterke trekk om høsten og vinteren.

Anbefalt: