Hvordan Tiltrekke Seg Rikdom

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tiltrekke Seg Rikdom
Hvordan Tiltrekke Seg Rikdom

Video: Hvordan Tiltrekke Seg Rikdom

Video: Hvordan Tiltrekke Seg Rikdom
Video: Hvordan Tiltrekke Seg Gutter! // Kjærlighetsråd Fra Agzter 2024, April
Anonim

Har du noen gang lurt på hvorfor 95% av menneskene eier 5% av den materielle formuen på jorden, og de resterende 5% av menneskene eier de resterende 95%? Legg merke til at den som snakker oftere om suksess er vellykket, og som stadig klager over sykdom, ikke kan frigjøre seg fra forskjellige behandlingskurs og terapier.

Hvordan tiltrekke seg rikdom
Hvordan tiltrekke seg rikdom

Bruksanvisning

Trinn 1

Stol på at du er verdig all den materielle rikdommen du trenger for å være lykkelig. Lag tanker om dette i tankene oftere.

Steg 2

Finn et lite brett eller tykt papp, lim inn fotografier eller magasinutklipp på det med bilder av penger, gullstenger, smykker og alt annet du ønsker og vil tiltrekke deg. Ikke hold deg til det du egentlig ikke vil få, men bare forstå det, sier de, det gjør alle andre rike og lykkelige - alle har forskjellige smaker og verdier. Bli derfor utelukkende ledet av dine egne ønsker. Legg også til "rikdomskortet" en ekte seddel med noen få nuller knyttet til pålydende.

Trinn 3

Visualiser rikdommen din, forestill deg deg selv som eier av dette eller det beløpet, dyre ting eller noe annet som vil gjøre deg rik. Bruk minst noen minutter hver dag på å gjøre dette. Sitt hjemme i et komfortabelt miljø, sitte komfortabelt i en lenestol, se på hendene, i håndflaten, husk dem i så detaljerte detaljer som mulig. Nå lukk øynene og forestill deg å ha flere pakker med $ 100 regninger i hendene. Mens du gjør de vanlige aktivitetene dine, bør du også tenke på hvor mye du vil tiltrekke deg. Men sett et bestemt beløp for deg selv, og ikke "jo mer, jo bedre" eller "minst 20 000 dollar."

Trinn 4

Penger har kraftig energi. Kom til et sted hvor denne energien er spesielt sterk. Disse stedene er banker og kontanter. Lukk øynene og forestill deg et grønt, røykfylt skall rundt kassaapparatene og tiltrekk deg mentalt, sug inn denne energien av penger i deg selv.

Trinn 5

Støtt alt dette med en følelse av takknemlighet - dette vil tillate deg å lettere og riktig innstille på aksept av rikdom, det vil si materiell godhet. For å gjøre dette, snu i hodet, eller rettere sagt si det du er takknemlig for til Gud, universet, det høyere selv, skjebnen (hvem kaller det hva).

Anbefalt: