Hvordan Spille Farm Frenzy

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Farm Frenzy
Hvordan Spille Farm Frenzy

Video: Hvordan Spille Farm Frenzy

Video: Hvordan Spille Farm Frenzy
Video: Farm Frenzy Refreshed: Наша Новая Ферма 2024, Kan
Anonim

Spillet "Farm Frenzy" vil hjelpe deg å tilbringe fritiden din på en interessant måte og føle deg som eierne av en husdyrfarm. For at det ikke skal være ulønnsomt og generere inntekt, må du vite hvordan du skal spille og hva du skal være spesielt oppmerksom på.

Hvordan spille
Hvordan spille

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter at du hadde lastet spillet åpnet det portretter av en ku, en katt og en hund foran deg på skjermen. Disse og andre dyrene i Farm Frenzy vil hjelpe deg med å gjøre din virtuelle gård til en suksess. Skriv inn navnet ditt i feltet som åpnes, og begynn å passere den første fasen.

Steg 2

Vær oppmerksom på detaljene i det åpnede bildet. Det er en timer øverst til høyre, se på den hvis du vil fullføre oppgaven i tide og få et gull- eller sølvmerke for den. Uten å vente på en belønning, kan du gå gjennom nivået mye lenger - tiden er ikke begrenset. Ved siden av dette vinduet er det et annet, her tegnes det hva du burde gjøre på dette stadiet. Så først må du få 4 egg fra ender.

Trinn 3

Hvis du ikke har nok penger til å kjøpe en fugl, kan du fange og selge bjørn når den dukker opp. I alle fall, klikk på hver klumpfot 3 ganger, så lukker du dem automatisk i sterke bur. I begynnelsen av det første nivået har du allerede 2 ender og 170 mynter i spillet. For å få fuglene til å føle seg bra, legge egg, bevege musepilen over brønnen og klikke på den, 19 mynter blir fjernet for dette. Men den vil fylles med vann. Når dette skjer, flytt markøren over de tomme områdene i feltet, trykk fingeren på venstre museknapp, samtidig som gresset vil vokse her, og det er det fjæret man skal være.

Trinn 4

De legger raskt 4 egg. Flytt straks musepekeren over alle eggene etter tur og klikk på venstre halvdel slik at de automatisk går til lageret, ellers forsvinner de etter noen sekunder. Dette gjelder også andre produkter som du senere får fra sau og kyr.

Trinn 5

Etter enkle oppgaver kan du gå videre til vanskeligere. Bruk inntektene til å kjøpe en eggpulverfabrikk. Når du trenger å lage dette tørre konsentratet, klikker du på egget på lageret, det vil umiddelbart være på anlegget og vil snart bli eggpulver. Bruk venstre museknapp for å sende den umiddelbart til lageret. Når du har samlet de nødvendige midlene, kjøp et bakeri, en sauullsfabrikk. Ostermeieriet gir mest inntekt, ettersom en runde ost i Farm Frenzy koster så mye som 8000 mynter.

Trinn 6

Men inntektene skal ikke bli stablet, kjøp forbedringer med dem. En enkel brønn er ikke nok til å vanne en stor flokk. Spar ingen utgifter, bygg en stor brønn eller et vanntårn med ett eller tre museklikk.

Trinn 7

Oppgrader bilen din slik at det umiddelbart tar deg bort å selge husdyrprodukter og kommer tilbake med penger. På mange stadier er kjøp av katter og hunder berettiget. Den første vil bidra til å samle mat, den andre - for å beskytte dyr mot gluttende bjørner.

Trinn 8

Ikke glem å se inn i butikken mens du samler inn penger, her vil du kjøpe fabrikker, fabrikker, forbedringene du trenger, inkludert et stort lager, smørløp, spinneri osv.

Trinn 9

På slutten av passeringen på alle nivåer venter hyggelige belønninger deg: for å fange 100 bjørner, for å forbedre alle bygninger fullstendig, for å samle 500 produkter, for en million mynter i banken og så videre. Men husk at Farm Frenzy er et spill. Du bør ikke dvele lenge i den virtuelle verden, det er bedre å raskt bruke kunnskapen du har fått, ferdighetene til rask reaksjon, oppfinnsomhet og sparsommelighet i det virkelige liv.

Anbefalt: