Hvordan Lage En Skilpadde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Skilpadde
Hvordan Lage En Skilpadde

Video: Hvordan Lage En Skilpadde

Video: Hvordan Lage En Skilpadde
Video: Как сделать черепаху из бумаги Делаем вещи из бумаги 2024, April
Anonim

Hvordan glede et barn med et nytt, vakkert eksklusivt kosedyr? Selvfølgelig kan du kjøpe det i butikken, men tross alt vil babyen din sannsynligvis at han skal ha et leketøy som ikke er som alle andre. Derfor er det best å lage et slikt leketøy med egne hender, for eksempel skilpadden Tortilla.

Hvordan lage en skilpadde
Hvordan lage en skilpadde

Det er nødvendig

flere klaffer i forskjellige størrelser og farger (helst kunstig pels), tråder, syntetisk vinterfarger, to store knapper, bånd

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn på papir et mønster av en skilpadde av ønsket størrelse, og legg til to centimeter langs kantene: hodet sammen med nakke, for- og bakben, hale, mage av to halvdeler, en rund topp og en rektangulær side i form av en jevn stripe for en hatt. Tegn et ovalt ryggskjold, og del det i sekskanter, som en fotball.

Steg 2

Klipp ut detaljene. Skjær skallet i separate sekskanter.

Trinn 3

Ta materialet som du skal lage en skilpadde fra. Når du påfører papirdeler på lappene, sirkler du dem med kritt eller en såpestykke. Hode (2 sider), ben (4 ben, 2 deler hver) og hale (2 sider) på beige stoff. Hatten (1 stk) og siden av hatten (1 stk) på rød, magen på gul. Alle deler av skjelettet skal ha forskjellige farger. Sirkel rundt dem, legg til 1 til 2 centimeter rundt alle kanter for søm. Klipp også en lang stripe for frill av den røde hatten og litt bredere for frill av ryggskjoldet.

Trinn 4

Klipp ut alle detaljene og begynn å sy. Start ved hodet, og sy deretter bena og halen sammen. Sy alle detaljene på innsiden, vend dem ut og ting med en synthon. Deretter må du montere skallet ved å sy sammen sekskanter. Etter det, sy en frill til den, og gi den en bølgete. Koble de to halvdelene av magen sammen.

Trinn 5

Når alle de enkelte delene av skilpadden er klare, må du sette dem sammen. Koble magen og ryggskjoldet og sy, sett inn potene og halen, slik at frillene forblir hengende løst rundt kantene.

Trinn 6

La oss komme ned til hatten. Sy toppen til sidene, tilsett en frill, ting med polstring polyester. Fest et bånd til det. Fest så hatten til skilpaddens hode, og husk å ta den med en nål flere steder. Fest båndet pent.

Trinn 7

Sy knappøyene på skilpadden. Sy munnen din med rød tråd. Skilpadden er klar! Det ferdige produktet kan spilles, eller kan brukes som en dekorativ pute.

Anbefalt: