Hvordan Sy Et Strikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Et Strikk
Hvordan Sy Et Strikk

Video: Hvordan Sy Et Strikk

Video: Hvordan Sy Et Strikk
Video: Sy sammen strikk 2024, April
Anonim

Klær med et elastisk bånd som er sydd i dem, blir mer komfortable og behagelige, de er lette å ta på og av. Som oftest strikkes strikken i en spesialsydd snor eller sys direkte på produktet. Den store fordelen med den første metoden er at lengden på strikken kan justeres.

Hvordan sy et strikk
Hvordan sy et strikk

Det er nødvendig

  • - gummi;
  • - symaskin;
  • - saks;
  • - pin;
  • - spole med elastisk tråd.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å gi produktet et elastisk bånd ved hjelp av en løpesnor, bøy du kanten på delen til bredden på elastikken, med en liten avstand. Sy langs hele stoffet og la et hull være et par centimeter. Strikken kan også plasseres i midten av produktet, i dette tilfellet syr du en stripe fra innsiden og ut.

Steg 2

Klipp strikken til ønsket lengde, hekt spissen på en sikkerhetsnål. Før tappen gjennom hullet, og bøy stoffet med et trekkspill, nå enden, trekk ut tappen. Sy endene av strikken sammen og gjem deg, og sy hullet.

Trinn 3

Prøv å sy et bredt elastisk bånd direkte på produktet. For å gjøre dette, klipp et stykke av ønsket lengde og del det i to. Merk med farget kritt. Bøy de resulterende halvdelene i to og finn midten, merk den. For et mer nøyaktig resultat kan du gjenta prosedyren, som et resultat blir elastikken delt inn i 8 deler.

Trinn 4

Gjør det samme med produktet. Det vil si å bøye den i to, dele den i samme antall deler og markere grensene med kritt.

Trinn 5

Begynn å sy på strikken, det er bedre å bruke en strikket sikksakk eller dobbel søm til dette. Juster ett av merkene på produktet og begynnelsen av elastikken, senk nålen. Trekk deretter strikken for hånd slik at følgende merker stemmer overens. Klyp dette stedet med fingrene (du kunne tidligere ha sikret deg med en pinne), og fortsett å trekke, sy til merket.

Trinn 6

Stopp, sørg for at nålen er senket, og trekk strikken tilbake til neste markerte sted. Etter å ha sikret den, sy denne delen. Så sy hele produktets omkrets.

Trinn 7

For å sy elastikk i ermer eller andre dekorative detaljer, prøv å bruke elastisk tråd. Tre den inn i den nedre spolen (ferdiglagde spoler med såret tråd selges også) og sikksakk fra innsiden. Trekk deretter tråden til ønsket avlastning og fest endene.

Anbefalt: